Kalbama, kad J. Sudeikį taip sužavėjo modelio karjerą išmėginusi moteris, jog jos vardu jis pavadino naujose „Apple TV“ transliuojamo filmo serijose pasirodysiančią veikėją.

Kol J. Sudeikis filmavosi komiškoje dramoje „Ted Lasso“, pora slapta susitikinėjo Londone, atskleidžia „The Sun“.

Žinia apie palaimingą bičiulystę pasklido po to, kai buvusi J. Sudeikio draugužė buvo nufotografuota su visais daiktais persikraustanti į naujo išrinktojo Harry Styleso namus Los Andžele.


„Jasonui Keeley visada atrodė labai patraukli. Kaip pats prisipažino savo draugams, yra įsimylėjęs ją dar nuo 3-iojo puslapio laikų“, – sakė „The Sun“ informaciją perdavęs šaltinis.

J. Sudeikis ir K. Hazell susipažino prieš kelerius metus ir nuolatos palaikė ryšį, tiesa, grynai platonišką.

"Kai Jasonas sužinojo, kas vyksta tarp jo žmonos ir Harry, Keeley tapo žmogumi, iš kurio jis tikėjosi sulaukti palaikymo. Tada jis jautėsi siaubingai sugniuždytas, o jinai pasirodė neįtikėtinai nuostabi ir supratinga.“

„Jis pakvietė ją pavakarieniauti kartu su savo bičiuliais viename iš Los Andželo restoranų. Lengvas flirtas netrukus tapo paskalų priežastimi. Būtent nuo tada jie ir susitikinėja, nors šiaip jau ši istorija – visai šviežia.“

Dar daugiau kalbų pasklido po to, kai J. Sudeikis pranešė draugams apie ketinimą suteikti Keeley vardą aktorės Juno Temple filme „Ted Lasso“ kuriamai veikėjai.

Dabar šiame filme atsirado ir pačiai K. Hazell numatytas vaidmuo. Jos kuriamos herojės vardas – Bex. Ji yra į meilės trikampį įsipainiojusi žavinga garbaus amžiaus vyriškio mergina.

„Jasonas mano, kad dar per anksti pradėti naujus santykius. Jis visiškai nenori skubintis“, – patikino informaciją perdavęs šaltinis.

Spėjama, kad J. Sudeikis ir K. Hazell susibičiuliavo per komedijos „Kaip atsikratyti boso 2“ („Horrible Bosses 2“) filmavimą 2014-aisiais.

Londono Luišamo rajone gimusiai K. Hazell dabar 34-eri. Jos vardas tapo žinomas 2004-aisiais, kai laikraštis „The Sun“ išspausdino mergino atvaizdą 3-iajame numerio puslapyje. Vis dėlto nuo 2009-ųjų K. Hazell nuotraukų čia nebepasitaikė. Kaip tik tada gražuolė nutarė pasukti aktorės keliu.
2012-aisiais K. Hazell persikėlė į Los Andželą ir pradėjo lankyti vaidybos pamokas. Ji yra gavusi vaidmenų tokiuose filmuose kaip jau minėtasis „Kaip atsikratyti boso 2“, taip pat „Kaip pamišę“ („Like Crazy“). Pastarasis – tai romantinė drama, kurioje galima išvysti tokias žvaigždes kaip Jennifer Lawrence ir Felicity Jones.

Pernai K. Hazell parskrido į Londoną ir epizodiškai susitikinėjo su komiku Davidu Williamsu. Spalio mėnesį ji informavo laikraštį „The Sun“ į Angliją sugrįžusi ieškoti meilės.

Minėtina, kad komedijos „Labas, mes Mileriai“ („We‘re The Millers“) žvaigždė šiuo metu taip pat Londone, mat turi dalyvauti „Ted Lasso“ filmavime. Kad ir kaip būtų, J. Sudeikis ir K. Hazell nuolatos palaiko ryšį ir tikrai yra susitikę.


Filmas „Ted Lasso“ pasakoja apie amerikietį futbolo trenerį, kuriam buvo pavesta treniruoti Anglijos komandą. Pagrindinį komedijos personažą kuria J. Sudeikis.

Lapkričio mėnesį 45-erų metų Holivudo aktorius patvirtinto žinią apie skyrybas su O. Wilde po septynerių kartu praleistų metų.

Kaip sakė J. Sudeikio draugai, apie O. Wilde ir H. Styleso flirtą aktorius sužinojo aptikęs atitinkamo turinio žinutes.

Kaip neseniai rašė „The Sun“, J. Sudeikis ir H. Stylesas šiuo metu dalyvauja skirtinguose projektuose, tačiau abu yra filmuojami toje pačioje netoli Londono esančioje studijoje, tad bet kada gali įvykti nemalonus susitikimas.

J. Sudeikis ir O. Wilde yra dviejų mažamečių vaikų tėvai. Vyras prisipažino, kad išsiskirti privertusi žinia apie flirtą su 26-erių metų donžuanu iš grupės „One Direction“ jį sukrėtė iki širdies gelmių.
Gandai apie slaptą romantinį ryšį pasklido sausį, kai pasirodė nuotraukos iš sutuoktuvių pokylio, kuriose O. Wilde ir H. Stylesas užfiksuoti susikibę rankomis.

Pora susipažino juostos „Don‘t Worry Darling“ filmavimo aikštelėje. O. Wilde yra šio filmo režisierė. Iš jame pasirodysiančių žvaigždžių verta paminėti Florence Pugh. Visiškai neseniai O. Wilde „Instagram“ paskyroje buvo galima išvysti H. Styleso nuotrauką su komentaru, kuriame jis giriamas už nuolankumą ir takto jausmą.

Tiek J. Sudeikio, tiek K. Hazell atstovai į prašymus pakomentuoti dabartinę situaciją neatsakė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)