Pasigrožėti sostinės senamiesčio Pilies gatve išėjės A. Kiedis su sūnumi ilgai neužsibuvo. Tačiau roko žvaigždę išvydę gatvės muzikantai iškart sumojo, kokias dainas dainuoti - per kelias akimirkas buvo išdainuotas platus „Red Hot Chili Peppers" repertuaras.

Prieš išvykdamas į Kauną, grupės bosininkas aplankė Gedimino pilį. O būgnininkas Chadas Smithas tik iškišo trumpam nosį į lauką parūkyti ir greitai praeiti Pilies gatve.

Pirmasis pusryčiauti į viešbučio lauko kavinę išėjo gitaristas Joshas Kilinghofferis. Muzikantas užsisakė kavos, pusryčių ir mėgavosi sostinės senamiesčiu skaitydamas knygą.

Su knyga sėdintį ir pusryčiaujantį amerikiečių roko grupės gitaristą J. Kilinghofferį atpažino pro šalį ėjusios trys gatvėje koncertavusios merginos, kurios nepasikuklino prieiti ir susipažinti su jaukiai pusryčiaujančia muzikos pasaulio žvaigžde.

Panelės turėjo mažą gitarą, todėl J.Kilinghofferiui padainavo smagią dainelę. „Red Hot Chili Peppers“ narys nepasimetė – užmezgė su merginomis pokalbį ir pasiteiravo, kokiose Vilniaus vietose būtų galima apsilankyti.

„Norėčiau nueiti į Užupį“, - DELFI paklaustas prisipažino Joshas.

Jauniausias roko grupės narys DELFI tikino nekantriai laukiantis šio vakaro pasirodymo bei perdavė linkėjimus visiems Lietuvoje esantiems grupės gerbėjams.

Prie lauke pusryčiaujančio Josho prisijungusi grupės vadybininkų komanda susidomėjo netoliese prekiaujamais lietuviškais suvenyrais – medinėmis statulėlėmis, mezginiais, kitais rankų darbo dirbiniais bei Pilies gatvėje eksponuojamais paveikslais. Keletą suvenyrų „Red Hot Chili Peppers" komandos nariai ir įsigijo.

Šis jaunas, prieš keletą metų prie grupės prisijungęs gitaristas „Red Hot Chili Peppers“ gyvenime vaidina toli gražu ne paskutinį vaidmenį. Grupės sugrįžimas į muzikinės padangės Olimpą siejamas būtent su jo vardu. A. Kiedis yra prisipažinęs, kad grupės narių brolijai gyvybinį impulsą suteikė būtent J. Kilinghofferio pasirodymas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)