Grupės vokalistas savo instagrame paviešino nespalvotą nuotrauką iš koncerto Vilniuje.

Liežuvį iškišęs ir rankas kadre iškėlęs atlikėjas jau spėjo ištirpdyti gerbėjų širdis. Prieš mažiau nei parą įkelta fotografija jau buvo surinkusi beveik 300 tūkst. „patiktukų“.

„Summer in the City Fest. Birželio 7, 2022-ieji“, – trumpai nuotrauką dokumentavo pats D. Davidas.

Komentarų skiltyje gerbėjai ne tik gyrė jo naująją nuotrauką, darytą Vingio parke, bet ir dėkojo už puikų koncertą. Savo simpatiją išreiškė ir būrys lietuvių, tarp kurių – Karolina Meschino bei Lukas Gricius, kurie taip pat buvo „Måneskin“ koncerte.

Kiek anksčiau socialiniuose tinkluose aktyvi grupė savo oficialiame grupės instagramo puslapyje, kurį seka daugiau nei 6 mln. internautų, pasidalijo pora nuotraukų taip pat iš Lietuvos.

Kadruose užfiksuoti du grupės nariai – Victoria De Angelis ir Thomas Raggi. Abu jie įamžinti publikos, kuri juodu nešiojo ant savo rankų, fone.

„Nardymas po sceną Lietuvos festivalyje „Summer in the City Fest“ ir link kito etapo. Geriausias jausmas pasaulyje ir stipriausias jaudulys, pasiilgome jūsų visų!“ – rašė grupė.

Delfi primena, kad grupė savo pasirodymą Lietuvoje surengė antradienio vakarą.

Maneskin“ koncertą pradėjo savo garsiuoju hitu – daina „Zitti E Buoni“. Viso grupės pasirodymo metu gerbėjai pritardami pagrindiniam vokalistui garsiai kartu su juo dainavo žinomiausias grupės dainas. Vingio parke skambėjo „Maneskin“ išgarsinę kūriniai – „I wanna be your slave“, „Beggin“, taip pat nauja daina „Supermodel“, Britney Spears „Womanizer“ ir kiti.

Bene laukiamiausio vasaros koncerto metu italai neliko abejingi ir Ukrainoje vykstančio karo žiaurumams. Po kelių dainų Damiano Davidas scenoje garsiai sušuko: „Ukraina, mes esame su jumis kartu“.

Šie žodžiai stipriai sujaudino publiką, ji pagrindinio vokalisto žodžius palaikė ovacijomis.

Koncerto pabaigoje grupės nariai padėkojo už šiltą priėmimą teigdami: „Mes mylim jus. Ačiū!“. Tuomet nuskambėjo paskutinė „Maneskin“ daina, po kurios atlikėjas paliko sceną.

Tiesa, nemalonių incidentų neišvengta. Finalinėje pasirodymo dalyje D. Davidas turėjo atlaikyti du netikėtus išpuolius iš publikos. Apie tai galite skaityti kitame Delfi straipsnyje, paspaudus čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją