Garsioji moteris nuskendo 2020 m. liepos mėnesį, primena thelist.com. R. Dorsey liko vienas su sūneliu Josey, tačiau jam į pagalbą atskubėjo mirusios žmonos sesuo, kuri net kuriam laikui apsigyveno kartu.

Akivaizdu, kad jam nelengva. Tokios žaizdos greitai neužgyja. Neseniai N. Rivera būtų atšventusi 34-ąjį gimtadienį. Tą dieną R. Dorsey pasinaudojo proga ir vėl pagerbė jos atminimą, instagrame parašęs jaudinančią žinutę.

Socialiniame tinkle R. Dorsey paskelbė dar vieną gražią nespalvotą nuotrauką, kurioje įamžintas jis, Naya ir Josey, ir pridėjo komentarą: „Tavęs nebėra, tokia yra tikrovė, bet iki šiol negaliu tuo patikėti... Šiandien tau sueitų 34-eri. Įsivaizduoju, kaip sakai esanti labai sena! Cha... Ilsėkis ramybėje, senučiuke...“

Remiantis portalo „Page Six“ duomenimis, N. Riveros gimtadienio dieną R. Dorsey aplankė buvusios žmonos kapą ir net nebandė nuslėpti ašarų. Aktorės gerbėjai suskubo komentaruose išreikšti paramą: R. Dorsey vadino „puikiu tėvu“, linkėjo viso ko geriausio ir tikino, kad N. Rivera „juo didžiuojasi“.

Kartu su N. Rivera seriale „Choras“ vaidinusi Heather Morris tiesiog parašė: „Labai jus abu myliu.“ Taip pat moteris pasidalijo nespalvota nuotrauka, kurioje nusifotografavo su velione. „Su gimtadieniu, mano angele. Negaliu parašyti sentimentalaus monologo, nes tiesiog per sunku... Bet myliu tave ir negaliu apsakyti, kaip tavęs ilgiuosi.“

„Chore“ vaidinę aktoriai Chrisas Colferis ir Kevinas McHale’as taip pat pagerbė mirusią kolegę. Regis, N. Riveros atminimas yra gyvas labiausiai ją mylėjusių žmonių širdyse.

Delfi priemena, kad apie N. Riveros dingimą buvo pranešta, kai aktorės keturmetis sūnus praėjusių metų liepos 8-ąją buvo rastas vienas miegantis jo motinos išsinuomotoje pripučiamoje valtyje, nurodė tarnybos.

N. Riveros sūnus Josey Hollisas Dorsey pasakojo, kad jiedu su mama išlipo iš valties, kad paplaukiotų ežere. Berniukas sakė tyrėjams, kad motina jam vėliau padėjo įsiropšti į valtį, o jis tuomet atsigręžė atgal ir pamatė, kaip ji pradingsta vandenyne, nurodė B. Ayubas.

„Ko gera, jis sukaupė pakankamai energijos, kad savo sūnų įkeltų į valtį, bet nepakankamai, kad pati išsigelbėtų“, – sakė šerifas.

Pareigūnai sakė manantys, kad N. Rivera nuskendo. Ežere, esančiame už valandos kelio nuo Los Andželo, buvo surengta didelė paieškų operacija. Joje dalyvavo dešimtys narų, taip pat naudoti sonarai, povandeniniai robotai, sraigtasparniai ir bepilotės skraidyklės.

Šerifas sakė, kad žuvusiosios kūnas tikriausiai buvo kelias dienas įstrigęs tarp tankios augalijos, kol galiausiai iškilo į paviršių.

Kai N. Rivera plaukiojo valtimi, ji per programėlę „FaceTime“ kalbėjosi su savo šeimos nariais. Paieškų grupės peržiūrėjo tuos vaizdo įrašus, mėgindamos nuspėti, kurioje vietoje ji galėjo nuskęsti sakė B. Ayubas.

„Jos šeimai per šią kankynę buvo nepaprastai sunkus metas, – pažymėjo šerifas. – Dalijamės su jais sielvartu.“

Televizijos „Fox“ rodytame seriale „Choras“ N. Rivera šešis sezonus vaidino dainuojančią sporto šokėjų trupės lyderę Santaną Lopes. Ji tapo jau trečia anksti mirusia svarbia šio serialo aktorių kolektyvo nare.

Septyneriais metais anksčiau kita seriale vaidinusi aktorė Cory Monteith mirė būdama 31-erių nuo per didelės alkoholio ir heroino dozės. Tąsyk serialas neteko vienos iš savo pagrindinių aktorių, kai tebebuvo transliuojamas.

Tuo metu aktorius Markas Sallingas, su kuriuo N. Rivera vienu metu susitikinėjo, 2018 metais nusižudė būdamas 35-erių, pripažinęs savo kaltę dėl vaikų pornografijos laikymo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)