33-ejų metų teniso žvaigždė ne per seniausiai laimėjo savo 19-ąjį „Grand Slam" turnyrą Niujorke vykstančio „US Open" finale, vedė ilgametę širdies draugę Mery Maljorkos saloje. Nuotaka vilkėjo dizainerės Rosa Clara kurtą suknelę. Jos eskizu socialiniuose tinkluose pasidalino ir pati dizainerė bei Mery fanų puslapis.


Pora susižadėjo šių metų gegužę, kai viešėjo Romoje. Nors legendinis tenisininkas vengė kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą ir santykius su Mery Perelló, šaltinis patvirtino, kad jie susitikinėjo keturiolika metų. Nadalio mylimoji kilusi iš Rafaelio gimtinės, Manakoro, esančio Maljorkos saloje.

Rafaelis Nadalis ir Mery Perelló

Kalbėdamas su „Hello!“ žurnalu, Nadalis užsiminė, kad netolimoje ateityje norėtų susilaukti vaikų.

„Savaime aišku, kad noriu sukurti šeimą. Aš myliu vaikus ir norėčiau, kad mano vaikai užsiimtų būtent tuo, kas jiems patinka“, — anuomet sakė tenisininkas.

Gegužę Nadalio atstovai paneigė anksčiau sklandžiusius gandus, kad tenisininkas turėtų vesti dar vasarą.

„Įprastai mes nekalbame apie Rafaelio asmeninį gyvenimą. Niekada. Tačiau tai, kad jis vasarą ves, yra melaginga informacija iš nepatikimų šaltinių“, — sakė Benito Pérez-Barbadillo.

Mery Perelló

Perelló lydėjo Nadalį varžybose ištisus metus ir palaikė jį siekiant karjeros aukštumų, o šie metai porai buvo ypač įtempti dėl intensyvaus varžybų grafiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)