62-ejų švedų kilmės Holivudo aktorius ves antrą kartą. Lemtingą klausimą garsus vyras uždavė 24-erių norvegei Emmai Krokdal, kuri dirba fitneso trenere Los Andžele.

Su mylimąja Emma, kuri yra tokio pat amžiaus kaip jo vyresnioji dukra Ida, Dolphas pradėjo susitikinėti šių metų sausį.

Emmos Krokdal žiedas

Įsimylėjėliai džiugiomis piršlybų naujienomis pasidalijo socialiniuose tinkluose, paskelbdami romantiškas nuotraukas iš sužadėtuvių.

Instagrame Emma sekėjams pademonstravo ir akį traukiantį sužadėtuvių žiedą, kurį puošia ne baltas, o rausvas akmuo.

D. Lundgrenui niekad netrūko moterų dėmesio. Karjeros pradžioje jis susitikinėjo su Jamaikos dainininke Grace Jones, vėliau – su JAV modeliu Paula Barbieri.

1994 metais aktorius Marbeloje vedė juvelyrę ir mados stilistę Anettę Qviberg. Pora augina dvi Stokholme gimusias dukras: Idą Sigrid Lundgren ir Gretą Eveline Lundgren.


2009 metais šeimos gyvenime įvyko skaudi drama – į jų namą Marbeloje įsilaužė trys kaukėti nusikaltėliai, surišo aktoriaus žmoną ir grasino ją nužudyti. Tačiau netrukus pamatė įrėmintą nuotrauką, kurioje atpažino veiksmo filmų žvaigždę. Nors niekas nebuvo sužeistas, moteris patyrė didžiulę emocinę traumą, o duktė Ida net lankėsi pas psichologus.

Manoma, jog šis įvykis privedė porą prie skyrybų, kurios įvyko 2011 metais.

Vėliau aktorius persikraustė į Los Andželą ir ėmė susitikinėti su Jenny Sandersson. Nors su ja išsiskyrė 2014 metais, sklandė gandai, jog pora buvo ne tik susižadėjusi, bet ir spėjusi slapta susituokti.

Na, o dabar legendinio aktoriaus širdį užkariavo norvegė E. Krokdal. Poros debiutas įvyko praėjusiais metais filmų ir muzikos festivalyje „Cana Dorada“ Dominikos Respublikoje, kuomet jiedu fotografams ant raudonojo kilimo pozavo drauge.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)