Ne per seniausiai 43-ejų metų amžiaus N. Oreiro savo gerbėjams padarė nuostabią staigmeną – į tiesioginę transliaciją instagrame pakvietė F. Arana. Aktorė prisipažino, kad pirmą kartą kalbasi tokiu formatu, todėl labai jaudinasi, informuoja starhit.ru.


Kita vertus, nerimas greitai virto džiaugsmu, kai ekrane pasirodė senas bičiulis. Aktorius šiltai pasveikino žvaigždę, kreipęsis į ją tiesiog „Nati“ ir „mano karaliene“. Tokie švelnūs tarpusavio santykiai nekelia didelės nuostabos, nes jiedu pažįstami nuo jaunystės.


Apie pirmąjį susitikimą

Aktorė papasakojo, kad pirmasis judviejų susitikimas įvyko gerokai anksčiau nei „Laukinio angelo“ filmavimo aikštelėje – karaokės klube, kai jai tebuvo 16-a metų.

N. Oreiro ilsėjosi su draugėmis, o F. Arana grojo saksofonu. Mergina nė kiek nesidrovėdama užlipo pas jį ant scenos, smagiai šokdama ir dainuodama. Būtent nuo to vakaro jaunuoliai pradėjo palaikyti ryšį. Jiedu negalėjo nė įsivaizduoti, kaip smarkiai netrukus pasikeis jų gyvenimas, tačiau kartu pradėjo dirbti tik po kelerių metų.

„Tavo žvaigždė sužibo žaibiškai“, – staigiu savo kolegės išgarsėjimu stebėjosi F. Arana.


Apie draugystę

Draugystė padėjo aktoriams „Laukinio angelo“ filmavimo metu šiltai bendrauti. Visgi, kaip prisipažino N. Oreiro, tuo metu judviejų bičiulystė nebuvo itin tvirta.

„Seriale filmavomės beveik dvejus metus, – sakė ji. – Buvome giminingos sielos, tai puikiai matyti, nes serialas teberodomas įvairiose šalyse. Bet nebuvome tokie draugai, kad kartu kur nors eitume ar pasakotume vienas kitam apie savo asmeninį gyvenimą. Tu visada buvai labai uždaras, aš taip pat. Todėl tikrais draugais tapome tik gerokai vėliau, filmuodamiesi seriale „Esi mano gyvenimas“. Vėl susitikome būdami vyresni, turėjome kitokią pasaulėžiūrą. Tada iš tikrųjų suartėjome.“

Apie filmavimą

N. Oreiro prisiminė, kad gerbėjų ilgai laukta Ivo ir Milagros meilės scena jai buvo pakankamai sudėtinga. Pusiau apsinuoginusiai aktorei teko pirmą kartą prieš kameras vaidinti aistrą.

„Tu su manimi elgeisi nepaprastai švelniai, buvai labai geras, toks ir esi, – savo draugui sakė ji. – Mano atmintyje išliko puikių prisiminimų, bet be drabužių vaidindama atviras scenas jaučiuosi nepatogiai. Be to, tą dieną buvo labai šalta! Mus šildė tik laužas.“


N. Oreiro taip pat pasidalijo įdomiu faktu. Praėjus penkiems filmavimo mėnesiams, F. Arana staiga susirūpino dėl savo personažo vardo, kuris jam pasirodė keistas.

„Kam gi šovė į galvą mintis pagrindinį veikėją pavadinti Ivo?“ – piktinosi aktorius. N. Oreiro teko prisipažinti: paaiškėjo, kad ji sugalvojo beveik visų serialo veikėjų vardus.

Aktoriai tvirtino, kad mielai vėl dirbtų drauge, bet tik ne „Laukinio angelo“ tęsinyje. Įsimylėjėlius vaidinę N. Oreiro ir F. Arana yra įsitikinę, jog blondino ir Čiolitos meilės istorija turi likti tokia, kokią prisimena žiūrovai.

Tiesa, N. Oreiro galutinai neatsiribojo nuo Milagros vaidmens. Tiesioginės transliacijos metu ji pasimatavo gerbėjams iki skausmo pažįstamą dryžuotą palaidinę ir raudoną sportinę kepuraitę.

„Tu atrodai lygiai taip pat! Kaip tai įmanoma? Tu – tokia pati, o aš – jau dėdė. Ivo, kas nutiko? Nati, tu, regis, visai nepasikeitei! Negaliu patikėti savo akimis, bičiule!“ – jaunatviška aktorės išvaizda žavėjosi 48-erių metų amžiaus F. Arana.


Apie „ekstrymą“

Vienoje serialo „Esi mano gyvenimas“ scenoje aktoriai iš tikrųjų rizikavo savo gyvybėmis. F. Arana taip norėjo nufilmuoti skrydžio lėktuvu sceną nenaudojant kompiuterinės grafikos, kad net įgijo piloto licenciją. Beje, pirmąja aktoriaus keleive tapo būtent N. Oreiro.

„Turiu prisipažinti, jog po to epizodo pradėjau bijoti skristi lėktuvu, – juokavo žvaigždė. – Bet ne dėl tavo kaltės. Viską padarei tinkamai. Tą akimirką mane tiesiog užplūdo adrenalinas. Taip pat sugedo komunikacijos įranga, ir kuriam laikui praradome ryšį.“

Apie mėgstamą vaidmenį

F. Arana paatviravo, kad jo mėgstamiausi vaidmenys yra tik tie, kuriuos atliko kartu su N. Oreiro. Visgi labiausiai jis išskiria Martino personažą seriale „Tu mano gyvenimas“.

„Mes artimai pažinome vienas kitą, kai vaidinau Ivo, tačiau tada buvau dar ne visai atsigavęs po kelių likimo smūgių. Dar nebuvau pradėjęs patirti didelio malonumo dirbdamas, jaučiau tiktai baimę, kaltę ir gėdą. Man viskas atrodė keista. O „Esi mano gyvenimas“ buvo filmuojamas, kai buvau ramesnis“, – kalbėjo jis.


Apie šeimą

Dideliam gerbėjų liūdesiui F. Arana ir N. Oreiro niekada nesusitikinėjo. Jiedu patyrė daug jautrių akimirkų, tapusių jų tvirtos draugystės pagrindu, tačiau abu aktoriai yra laimingi su savo antrosiomis pusėmis.

N. Oreiro beveik 20-imt metų gyvena su savo vyru muzikantu Ricardo Mollo, su kuriuo susilaukė sūnaus.

F. Arana savo mylimąją sutiko 2007-aisiais. Ja tapo modelis Maria Susini. Moteris jam padovanojo tris vaikus. Apie atžalas aktorius nedrįso net svajoti, nes dar jaunystėje jam buvo diagnozuotas vėžys.

„Labiausiai džiaugiuosi tuo, kad sulaukiau to momento, esu gyvas ir sveiko proto. Mėgaujuosi saulėlydžiu, matau, kaip šalia vaikšto vaikai ir Maria. Tuo sunku patikėti... Galvojau, kad tikrai neturėsiu vaikų. Gydytojai sakė, kad po vėžio gydymo tikimybė išlikti vaisingam yra praktiškai utopinė, todėl daug vilčių ir nedėjau. Galvojau, gerai, jog turiu sūnėnų, o paskui iš karto gimė dvynukai. Ar gali įsivaizduoti!“ – džiūgavo F. Arana.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)