Kaip teigė Londone gimusi 66 m. aktorė, išgirdus pasiūlymą lydėti Velso princą į premjerą kino teatre, apėmė prieštaringi jausmai, juo labiau, kad buvo įsitikinus – karališkosios šeimos atstovai ketino kviesti jos kolegą aktorių serą Patricką Stewartą į premjerą.

Marinos teigimu, princas Charlesas buvo malonus, šnekus. Ji pasakojo: „Oficialiai lydėjau princą Charlesą į filmo „Žvaigždžių kelias“ premjerą. Man paskambino iš kino studijos „Paramount“ ir pasakė: „Mums ką tik skambino iš Bakingamo rūmų, princas Charlesas nori, kad oficialiai palaikytum jam draugiją.“

Tada pasitikslinau: „Paskambinote Marinai, galbūt norėjote paskambinti Patrickui?“

Vis tik tai nebuvo klaida, ir ji oficialiai lydėjo princą Charlesą į premjerą.

Didele britų karališkosios šeimos gerbėja save vadinanti Marina pasakojo: „Dar niekada gyvenime šitaip nesinervinau. <...> Ir vis tik nė drąsiausiose svajonėse nebūčiau įsivaizdavusi, kad filmo, kuriame vaidinau, premjeroje sėdėsiu šalia princo Charleso. Jis buvo žavus. Sakyčiau, jis nebuvo „Žvaigždžių kelio“ filmų gerbėjas, nes vienu metu klausinėjo apie siužetą. Manau, jis nežinojo įvykių eigos. Nepaisant to, jis buvo malonus, kalbus, tiesa, paties filmo metu nešnekėjo.“

„Kai limuzinu važiavome į kino teatrą, mano vyras (Michaelas Lamperis) vis primindavo, kad kvėpuočiau, nes aš tiesiogine šio žodžio prasme sulaikydavau kvapą. Nė karto gyvenime šitaip nesijaudinau. Baisiai nerimastavau. Myliu karališkąją šeimą. Esu karšta karališkosios šeimos gerbėja. Man tai buvo nepaprastai svarbus įvykis“, – dalinosi prisiminimais Marina.

Aktorė pelnė pasaulinę šlovę po debiuto televizijos seriale „Žvaigždžių kelias. Kita karta.“, kuriame įkūnijo Denną Troi. Vėliau ji vaidino dar keturiuose kino studijos „Paramount“ filmuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)