Marlene Favela labiausiai pagarsėjo pagrindiniu vaidmeniu seriale „Laukinukė“. Meksikos aktorė pasižymi ilga karjera kine, televizijoje ir teatre. Žiūrovų širdis ji pavergė savo talentu ir profesionalumu. Prieš kurį laiką dėmesio centre buvo atsidūrusi jos ir George‘o Seely santuoka – nė vienas iš sutuoktinių nepatikslino, kas tarp jų įvyko. Iki šiol.

Balandžio pabaigoje pasklido gandai apie galimas M. Favelos ir Australijos verslininko G. Seely skyrybas. Tai nutiko prabėgus vos septyniems mėnesiams po to, kai aktorė susilaukė savo pirmojo vaiko – dukters Bellos Selly. Atsidūrusi tokioje situacijoje, „Laukinukės“ žvaigždė paaiškino, kas vyksta tarp jos ir dukrelės tėvo.

Prieš kurį laiką Meksikos aktorė ir serialų žvaigždė pasitelkė socialinius tinklus, kad padarytų galą gandams ir galiausiai pripažintų, jog paprašė vyro skyrybų.

Kodėl išsiskyrė M. Favela ir G. Seeely?

Kaip rašo trome.pe, M. Favela savo asmeninėje „Facebook“ paskyroje paskelbė vaizdo įrašą, kuriame ji pasakoja apie išsiskyrimą su vyru – australu G. Seely. Be to, ji patikslino, kad skyrybos įvyko ne dėl jos sugrįžimo į aktorystės sritį, kaip buvo spėliojama.

„Noriu jums pasakyti, kad iš tiesų esu išsiskyrusi ir paprašiau skyrybų“, – savo pasakojimą pradėjo aktorė.

„Trokštu su jumis pasidalinti savo istorija, nes nenoriu, kad prisigalvotumėte visokių dalykų (...). Buvo atėjęs metas žengti svarbų žingsnį. Noriu, kad žinotumėte, jog mano santykiai nenutrūko todėl, jog aš norėjau sugrįžti prie vaidybos – noriu tą patikslinti. Niekados dėl jokio darbo nerizikuočiau savo šeima. Aš ištekėjau už gero žmogaus – nuostabaus žmogaus“, – tęsė aktorė.

42-ejų M. Favela taip pat pabrėžė gerbianti ir vertinanti M. Seely ir jo artimuosius, todėl niekada apie jį nekalbės blogai. „Niekados apie savo dukters tėvą nekalbėsiu blogai – jis yra tas žmogus, kurį gerbiu, kurį labai mylėjau ir už kurio ištekėjau. Aš jį gerbiu ir stipriai mylėjau“, – aiškiai ir tvirtai pasakė aktorė, tačiau buvo matyti, kad tą akimirką ji susijaudinusi.

Dukters globa

Aktorės gerbėjai svarstė, kodėl ji nutarė išsiskirti – juk pora augino dukterį. Matydama, kad šis klausimas neramina jos gerbėjus, M. Favela užtikrino, jog neturi ketinimų peštis dėl net metų neturinčios mergaitės globos.

„Noriu, kad mano duktė augtų vienodai mylima abiejų tėvų, nes mes abu turime tas pačias teises, nes abu ją nepaprastai mylime, nes ji visiškai nesusijusi su mūsų sprendimu“, – sakė aktorė.

M. Favela taip pat norėjo paaiškinti, kad ji pasirūpins visomis su dukrele susijusiomis išlaidomis, mat jos buvusiam partneriui šiuo metu finansine prasme yra ne pats geriausias metas.

„Neprašysiu jokių alimentų. Aš 100 proc. rūpinsiuosi Bellos išlaikymu – taip buvo nuo pat jos gimimo. Ne todėl, kad jos tėtis nenori ar jam nerūpi, bet todėl, kad jo padėtis šiuo metu jam to neleidžia“, – finansinius klausimus paaiškino aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)