Taigi, dabar Lady Gaga bus abiejų Eltono Johno vaikų krikšto motina.

Legendinis dainininkas ir penkiasdešimtmetis jo sutuoktinis Davidas Furnishas taip susižavėjo dainininkės sugebėjimu būti puikia krikšto mama jų pirmagimiui sūnui Zachary, kad paprašė imtis tų pačių pareigų ir krikštijant prieš tris mėnesius gimusį Elijah.

65 metų dainininkas „Extra“ sakė: „Ji puikus sektinas pavyzdys, ji jauna, ji puiki krikšto mama Zachary. Šiame versle mes visi esame kuoktelėję, bet tuo pačiu metu mes esame žmonės“.

Pora taip pat prisipažino, kad vaikai visiškai pakeitė jų gyvenimą. D. Furnishas atviravo: „Prižiūrėdamas vaikus sužinai tiek daug apie save bei gyvenimą“.

Eltonas Johnas pridūrė: „Man patinka keltis rytais ir pusryčiauti su Zachary. Viskas, kas maniau, kad erzins mane auginant vaikus, pavyzdžiui, rėkimas, šaukimas ir pykčio priepuoliai... Manęs niekas neerzina. Mane visa tai žavi“.

D. Furnishas jau anksčiau džiaugėsi tuo, kad Lady Gaga daug ko pamoko Zachary. Jis jaučia, kad ji gali duoti nemažai naudingų patarimų jų berniukui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)