Greitai pasirodysiančiame dokumentiniame filme „Who the F**k is Arthur Fogel?“ 27 metų dainininkė atskleidžia, jog 2009 metais, kai vyko pasaulinės gastrolės „Monster Ball“, ji iš tikrųjų buvo bankrutavusi.

„Savo sąskaitoje banke turėjau tris milijonus dolerių, visus juos išleidau scenai“, - pripažįsta Lady Gaga.

„Prisimenu, jog grįžau namo, buvau su tėčiu, o jis man ir sako: „Niekaip nesuprantu, visi perka „Bad Romance“. Daina skamba per visas radijo stotis. Visi apie tave kalba, o tu neturi nieko“. Atsakiau jam: „Leisk man tai padaryti. Leisk man viską, ką turiu, išleisti scenai. Jeigu man pavyks, galėsiu atkreipti Arthuro Fogelio dėmesį. Ir man pavyko“.

A. Fogelis, kuris vadovauja „Live Nation“ pasaulinių turų skyriui, patikėjo Lady Gagos talentu ir suteikė jai galimybę.

„Prisimenu, jog jis man paskambino ir pasakė: „Mes norime tai padaryti“. „Live Nation“ man išrašė 40 mln. dolerių čekį, mano gyvenimas pasikeitė. Pasikeitė visos mano šeimos gyvenimas“, - sako Lady Gaga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)