Hito „Applause“ atlikėja yra uoli gėjų ir lesbiečių bendruomenių aktyvistė. Į šią veiklą ji įsitraukė dar nuo tada, kai pirmą kartą pateko į dėmesio centrą. Seksualinių mažumų teises ji gina tiek Amerikoje, tiek užsienyje.

Trečiadienį per pirmąją Lady Gagos viešnagę vėlyvo vakaro pokalbių šou „Watch What Happens Live“ laidos vedėjas Andy Cohenas uždavė dainininkei vieno gerbėjo klausimą – „Su kokia moterimi ji užmegztų ryšį, jei turėtų tokią progą?“.

Ilgai nedelsdama Lady Gaga atkirto: „Na, aš jau buvau kelis kartus įnėrusi į merginų kūdrą. Man patinka merginos. Jau sakiau tai (anksčiau). Žinau, žmonėms atrodys, jog kalbu šokiruojančius dalykus, tačiau man tikrai patinka p**ės. Tik priklauso nuo to, kieno tai p**ė“.

„Man tai panašu į tai, kaip jaučiuosi su vaikinais. Tai daugiau susiję su energetika. Visą laiką eidavau į lesbiečių klubus. Man jos patinka, nes lesbietės yra kur kas drąsesnės už tradicinės orientacijos vyrus, kai reikia prie tavęs prieiti. Man tikrai tai patinka. Tai tęsėsi tol, kol sutikau vyrą, kuris sugebėjo prie manęs prieiti taip, kaip lesbietės, ir aš jį įsimylėjau“, - pasakojo dainininkė.

26 metų atlikėja, kuri nuo 2011 metų susitikinėja su aktoriumi Tayloru Kinney, taip pat kalbėjo apie savo buvusį striptizo šokėjos darbą. Šis darbas padėjo jai užsidirbti pinigų, reikalingų muzikinei karjerai pradėti.

„Šokdavau striptizą Niujorke, Žemutiniame Ist Saide. Striptizas padėjo man užsidirbti daugiau pinigų negu padavėjos darbas. Pernelyg daug neapsinuogindavau – buvau burleskos šokėja“.

„Kadangi mano šeima buvo iš Europos, man tai nebuvo keista. Nedariau nieko itin nepadoraus, nors mano tėtis taip negalvojo“, - sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)