Šis rekordas pasiektas nepraėjus nė metams nuo tos dienos, kai Lady Gagai pirmajai pavyko šiame socialiniame tinkle surinkti dešimt milijonų gerbėjų. Dabar „Twitter“ puslapyje Twitter.com/ladygaga dainininkė rašė: „Negaliu patikėti, kad turiu 18000000 „Twitter“ monstrų, išties nuostabu, nes vos prieš keletą metų jų nebuvo nė vieno“.

Šia prasme Lady Gagai pavyko aplenkti paauglių dievuką Justiną Bieberį, „Twitter“ turintį apie du milijonus fanų bei Katy Perry su 13,9 milijono gerbėjų.

Kitame socialiniame tinkle - „Facebook“ - Lady Gaga gali pasigirti turinti per 46 milijonus pasekėjų.

Atlikėja neseniai patvirtino, kad dar šiais metais ketina išleisti naują albumą. Ji sakė: „Aš noriu eiti tolyn. Man rūpi ne tiek tikslas, kiek procesas. Noriu toliau rašyti muziką. Tikiuosi išleisti naują albumą ir išvykti į koncertinį turą“.

Praėjusį mėnesį Lady Gaga atskleidė jau išrinkusi pavadinimą naujajam albumui ir pradėjusi kurti dainas. Anksčiau ji tvirtino naujam albumui ketinanti įrašyti duetą kartu su Eltonu Johnu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją