Knygoje rašoma, kad prieš sutuoktuvių ceremoniją aktorius 20 min. laukė nuotakos, o Jennifer Lopez paklausė L. Remini: „Kaip manai, Katie ateis?“

Knygos autorė tvirtina, kad scientologai paprašė jos pakviesti į vestuves J. Lopez ir tuometinį jos vyrą Marcą Anthoy‘į, o paskui stengėsi drauges išskirti.

„Manyčiau, kad jie norėjo pritraukti Jennifer į Scientologijos bažnyčią. Gal aš jiems trukdžiau“, – sakė L. Remini.

Knygoje L. Remini rašo nerimavusi dėl to, kaip globėjai elgėsi su Suri, dėl to, kad jaunavedžiai paliko ją priimamajame.

Knygoje rašoma, kad po vestuvių Suri važiavo kartu su T. Cruise‘o vaikais Bella ir Connoru. Ji paklausė, ar jie bendrauja mama. „Ne, jei galiu rinktis, – atrėžė Bella, kuriai tuo metu buvo 13 metų. – Mūsų mama – suš..... slopinantis žmogus.“

L. Remini rašo, kad po vestuvių ją pasikvietė į Scientologijos bažnyčios patalpas ir pateikė daugybę kaltinimų (taip pat ir K. Holmes).

Vėlesniame pranešime leidiniui „People“ K. Holmes teigė: „Gailiuosi, kad praeityje supykčiau Leah, linkiu jai viso ko geriausio ateityje.“ N. Kidman ir J. Lopez atstovai nepateikė komentaro.

Scientologijos bažnyčia pateikė pranešimą savo tinklalapyje, kuriame neigė viską, ką L. Remini pasakojo apie vestuves. Visi svečiai, išskyrus L. Remini, gerbė poros privatumą ir nekalbėjo apie vestuves. Elgesys rodo, koks žmogus yra panelė Remini – susitelkusi į save, nemandagi“, – rašoma pranešime.

Buvusi serialo „King of Queens“ žvaigždė L. Remini viešai pasitraukė iš Scientologijos bažnyčios 2013 m. „Sprendimas išeiti reiškia atsisakyti visko, kam pašventei savo gyvenimą. Žmonės turėtų suprasti, kad tai buvo mano visas gyvenimas“, – sakė L. Remini.

Beje, knygoje ji rašo girdėjusi, kad T. Cruise‘ui nepatiko Scientologijos bažnyčios nariai Johnas Travolta ir Kirstie Alley.

Na, o Scientologijos bažnyčios pranešime rašoma: „Bažnyčia atsisako komentuoti vaikiškas panelės Remini paskalas. Parapijiečių ir bažnyčios bendravimas yra privatus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)