Kartu su dar viena prostitute dirbančia mergina Ryder Cherry po nutikimo M. Monroe iš nelegalaus viešbučio išvyko, rašo „The Daily Mail“. Merginos tikėjosi sulaukti didelio atlygio po to, kai per dieną L. Odomo kambaryje lankėsi po šešis kartus.

Vis dėlto šie apsilankymai pasibaigė antradienį po pietų, kai į kambarį įžengusios merginos rado vyrą be sąmonės gulintį ant lovos, o iš burnos jam ėjo putos. Abi merginas policijos pareigūnai apklausė iš karto po to, kai L. Odomas išgabentas į ligoninę. Remiantis informaciją pateikusiais šaltiniais, dvi sekso industrijos darbuotojos pareigūnams papasakojo mačiusios į kambarį įeinantį L. Odomą, o vėliau girdėjusios keistą garsą.

Nors merginos patvirtino girdėjusios iš L. Odomo kambario sklindančius garsus, jos neigė mačiusios narkotikus. Vėliau jo organizme aptikta kokaino. Abi prostitutės tikina esančios visiškai nekaltos, tačiau po incidento merginos anuliavo gautus 19 000 JAV dolerių (16 710 eurų) vertės čekius. Viešbučio darbuotoja tikina mačiusi antrąją merginą vardu Ryder, kurios tikrasis vardas Kortnie Cannon, išeinančią iš viešbučio ir besikalbančią su automobilyje sėdinčia drauge.

„The Daily Mail Online“ mėgino susisiekti su Ryder ankstyvą antradienio rytą, tačiau jos telefonu atsiliepęs kitas asmuo informavo, kad ji negali atsakyti į klausimus. Viešnamio savininkas Dennisas Hofas patikino susisiekęs su Ryder, o mergina, jo teigimu, paneigė visus kaltinimus ir patikino nevartojusi narkotikų. Kita mergina M. Monroe išvyko iš Nevados valstijos, tačiau „The Daily Mail Online“ pavyko su ja pasikalbėti telefonu.

„Aš tikrai neturėčiau būti kaltinama, nes nepadariau visiškai nieko blogo, jaučiuosi išgelbėjusi jo gyvybę, nes jį radau. Mano veidas rodomas žiniose visame pasaulyje, bet aš nepadariau nieko blogo“, - tikino mergina. M. Monroe prisipažino apimta dvejonių, negalinti kalbėti laisvai, nes kartu su visais viešbučio darbuotojais pasirašė konfidencialumo sutartį.

Krepšinio žvaigždės sąskaita viešbutyje „The Love Ranch“ per keturias lankymosi dienas pasiekė 79 tūkst. JAV dolerių (beveik 70 tūkst. eurų) sumą: 35 tūkst. JAV dolerių (30 770 eurų) už mergaites, o likę pinigai – už naudojimąsi asmeniniais prabangiais D. Hofo apartamentais ir maistą.

M. Monroe tikina gautą čekį grąžinusi savanoriškai, nes jaučiasi sumišusi dėl to, kas įvyko. „Man nebuvo sumokėta. Visų pirma, 75 tūkst. JAV dolerių suma turėjome pasidalinti su namais. Be to, aš ir kita mergina turėjome pinigus pasidalinti, taigi negavome kiekvieną po 37 tūkst.“, - patikino ji. „Tiesiog neseniai mano draugas buvo nužudytas, vėliau buvo įsiveržta į mano mamos namus, nes kažkas ieškojo manęs, esu saugoma pagal liudininkų apsaugos programą“, - papasakojo mergina.

Iš Pietų Karolinos kilusios dviejų vaikų motinos R. Cannon gyvenimas taip pat nebuvo lengvas. Prieš dvejus metus merginos akivaizdoje buvo nušautas jos mylimasis Anthony Wayne’as Walkeris. 27-erių šunų augintojas A. W. Walkeris nušautas 2013 m. gruodžio mėn. Nors iš pradžių policija manė, kad mirtis jį ištiko įsilaužimo į namus metu, vėliau buvo atskleista, kad šis nužudymas susijęs su narkotikais. – manoma, kad A. W. Walkeris prekiavo marihuana. „Jis buvo malonus žmogus“, - pasakojo velionio draugas Anthony Scalzo.

„Jis neturėjo ginklų, nesmurtavo namuose, niekas nesupranta, kodėl kažkas taip pasielgė“, - tikino jis. R. Cannon tikino išvykusi iš viešbučio ankstyvą penktadienio rytą ir nuo to laiko ten nebesilankiusi. Šaltiniai savo ruožtu informuoja, kad mergina ant popieriaus lapelio užrašė savo telefono numerį ir tikruosius vardą ir pavardę. Šis lapelis vėliau rastas O. Lamaro bate.

Toks elgesys prieštarauja viešnamio taisyklėms, pagal kurias klientams draudžiama pateikti tikroviškos asmeninės informacijos, galinčios padėti jiems susitikti savarankiškai. Prostitucijos magnatas D. Hofas įdarbinęs apie 550 prostitutes septyniose Nevados valstijos, kur prostitucija yra legalizuota, vietose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)