Prieš 80-ąjį režisieriaus gimtadienį, kurį jis minės kitą mėnesį, ji nusprendė atsiverti, rašo dailymail.co.uk.

W. Allenui buvo devyniolika, kai jis 1955 metais pasipiršo H. Rosen. Kitais metais pora susituokė. Ji grodavo pianinu jo džiazo grupėje, bet jų santykiai pradėjo blogėti, kai W. Allenas vis dažniau viešai imdavo šaipytis iš savo „eilinės žmonos“, teigė Dalya Alberge iš „The Sunday Times“.

H. Rosen žodžiai spausdinami naujoje biografijoje „Woody“, kurią šią savaitę išleido leidykla „St. Martin`s Press“.

Knygoje ji teigia: „Nuostabusis Woody, tu įkvėpei mane savo milžiniška energija, kūrybiškumu ir charizma“.

„Man patikdavo su tavimi eiti į kiną. Man patikdavo su tavimi groti... Po mūsų paaugliškos meilės vasaros sekė sudėtinga santuoka“.

„Tu padarei karjerą. Aš baigiau ketverius metus studijų koledže. Mes palaikėme vienas kitą, pažinome gyvenimą ir tapome suaugusiais žmonėmis. Buvo liūdesio, ašarų, juoko ir meilės“.

H. Rosen šiuos žodžius nusiuntė knygos autoriui Davidui Evanier, kuris tvirtina, kad tai pirmas viešas jos pasisakymas daugiau kaip per 30 metų.

Po jųdviejų skyrybų 1963 metais W. Allenas sutiko mokėti jai po 75 dolerius kas mėnesį. Ši suma galėjo išaugti iki 175 dolerių, jei jis turės pastovų darbą.

Naujoje biografijoje psichologas Jackas Victoras taip pat pasakoja, kaip W. Allenas rašė jam apie vienatvę, kuri pradėjo jį kankinti po santuokos.

W. Allenas yra sukūręs filmus „Midnight In Paris“ („Vidurnaktis Paryžiuje“), kuris uždirbo beveik 140 mln. eurų, ir „Blue Jasmine“ („Džesmina“), kuri uždirbo maždaug 84 mln. eurų.

Knygoje taip pat skelbiami pokalbiai su kai kuriais garsiausiais režisieriaus vaikystės draugais, kurie prisimena jį kaip „juokingiausią asmenį“ ir „nerimastingą jaunuolį“.

Jie teigė, kad jis „niekada nenukrypo“ nuo savo tikslo tapti komiku ir „septynias valandas per dieną praktikuodavosi prieš veidrodį“.

Knygoje paliečiami ir kaltinimai seksualiniu smurtu, kuriuos W. Allenui iškėlė buvusi žmona, aktorė Mia Farrow ir jos įdukra Dylan. W. Allenas dėl šių kaltinimų buvo išteisintas.

Knygoje taip pat kalbama apie jo santuoką su kita M. Farrow įdukra Soon – Yi.

Kai D. Evanier susitiko su W. Allenu ir jo paklausė, kas jam gyvenime teikia didžiausią džiaugsmą, jis atsakė: „Santuoka su Soon – Yi. Ir mano vaikai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)