Nors ji yra viena populiariausių (ir brangiausiai apmokamų) kino žvaigždžių Holivude, Cameron neslėpė, kad du dešimtmečius trunkanti nesibaigianti kelionė iš vienos filmavimo aikštelės į kitą ją išvargino.

„Negalėjau iš tikrųjų pasakyti sau, kas esu. Tai sunku suvokti. Jutau poreikį iš savęs padaryti visumą“, – sakė ji.

Išties, aktorė iki šiol nepaskelbė, kad 2017 metais imsis kokių nors projektų.

Užtat ji pasirodė diskusijoje kartu su Tory Burch, Miranda Kerr ir Nicole Ritchie. Moderatorės vaidmenį atliko Gwyneth Paltrow. Į diskusijos pabaigą (ji vyko Kalifornijos valstijoje esančiame Kulverio mieste), vedėja paklausė savo garsiųjų draugių apie jų asmeninius santykius.

„Cameron, tu ištekėjai vėliau. Kodėl netekėjai iki keturiasdešimties?“ – klausė ji.

„Keturiasdešimt vienerių, – mandagiai pataisė savo draugę Cameron, taip iššaukdama jos šypseną. – Manau, kad taip nutiko todėl, kad nebuvau sutikusi savo sutuoktinio („Good Charlotte“ gitaristo ir dainininko Benji Maddeno, red.), žinote? Turėjau vaikinų prieš tai.

Iš tikrųjų, tarp sutuoktinių ir vaikinų egzistuoja labai didelis skirtumas. O aš turiu sutuoktinį, kuris yra tiesiog mano partneris gyvenime ir visame kame. Kalbu apie du labai skirtingus žmones! Mes vienas nuo kito taip skiriamės, tačiau mus sieja vienodos vertybės – esame vienodi kaip du vandens lašai.“

Beje, Nicole yra Cameron brolienė, ji prieš septynerius metus ištekėjo už aktorės vyro brolio Joelio Maddeno. Mados dizainerė pavadino Maddenus „labai artima šeima“. „Jie tikrai yra artimi. Kai tapome pora, pasijaučiau priklausanti šeimai. Tai didelė palaikymo sistema“, – sakė Nicole.

Cameron pridūrė, kad jos sutuoktinis ją palaiko visais įmanomais būdais, apie kuriuos ji net nebuvo susimąsčiusi.

„Niekada anksčiau to nebuvau patyrusi. Niekada nebuvau mylima tokiu būdu, – sakė filmo „Kita moteris“ („Other Woman“) žvaigždė, tarp kurios buvusiųjų yra tokie vyrai kaip Jaredas Leto, Alexas Rodriguezas ir Justinas Timberlake’as. – Žiūriu į jį kasdien ir jis mane įkvepia. Jis labai stengiasi. Jaučiu, kad man labai pasisekė.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)