Versace vardas, ko gero, daugeliui mūsų siejasi su prabangiu gyvenimo būdu. Ir išties Versace kurtus apdarus išdidžiai dėvėjo tokios garsenybės kaip Eltonas Johnas, princesė Diana, Elizabeth Hurley ir daugybė kitų.

Pasak Giedrės Amelinės, žodis Versace kiekvieno mintyse nesąmoningai sukelia prabangos pojūtį. „Tai siejama su auksu spindinčiu gyvenimu, dekoruotu jachtomis ir seksualiomis vakarinėmis suknelėmis, žėrinčiomis itališka aistra ir meile gyvenimui. Tačiau ką slepia šis magiškas ir Lietuvoje visiems žinomas žodis? Ką darė žmogus, kurio vardas tapo vienu prabangiausių mados pasaulio ženklų pavadinimų ir kurio kompanijos turtas jo mirties dieną įvertintas 800 milijonų dolerių? Kiek jo sėkmės sudarė talentas, kiek darbas ir novatoriškumas?“ – sužinoti kviečia bei knygą rekomenduoja Giedrė Amelinė.

Neabejotinai, Gianni Versace buvo ypatinga asmenybė – iš Kalabrijos kilęs ambicingas jaunuolis, kupinas ryžto ir nepaprasto talento. Knygoje išsamiai aprašomas mados guru asmeninis gyvenimas, būdo bruožai ir savybės, padėjusios pasiekti pasaulinę šlovę, bei tragiškos mirties aplinkybės. Detaliai atskleidžiami jo santykiai su mylimuoju bei broliu ir seserimi, kurie vis dar puoselėja „Versace“ legendą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)