Bella Hadid

Ji sugrįžo pas tą patį vaikiną, kuris jai ant kulkšnies nupiešė porą sparnelių. Šį kartą jos ranką papuošė daili rožytė.

Vos tik spaudoje pasirodė šios tatuiruotės nuotraukos, pavasarį prasidėjo tikra mažų gėlių tatuiruočių mada. Tokiomis tatuiruotėmis merginos ir vaikinai puošia tiek rankas, pirštus, tiek ir kojas ar net smilkinius.

🌹@bellahadid #jonboytattoo

Публикация от c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) Июл 31 2017 в 5:38 PDT

Edas Westwickas

Kartu su naująja savo mergina Jessica Serfaty jiedu kūnus papuošė tarpusavyje derančiomis širdies formos tatuiruotėmis. Socialiniame tinkle „Instagram" naujosios tatuiruotės nuotrauka jis pasidalino 30-ojo gimtadienio proga.

Klasikinė tatuiruotė atrodo itin žaviai, nors daugelis aktorių ir kritikavo. Juk mylimoji gali pasikeisti, o širdį dar labiau draskys toks prisiminimas.

Miley Cyrus

Jai menas ant kūno niekada nebuvo svetimas, taigi nieko keisto, kad turimą kolekciją ji noriai papildė mylimo šuniuko Emu portretu. Naujasis augintinis užėmė į šuniukų Rojų iškeliavusio Pablow vietą.

Miley yra tikra gyvūnėlių mylėtoja, kuri savo pavyzdžiu įkvėpė ir kitus įamžinti augintinius ant savo kūno.

Placed a young Emu on his mom @mileycyrus #emufanclub

Публикация от Doctor Woo (@_dr_woo_) Апр 27 2017 в 2:42 PDT

Demi Lovato

Daugeliui kuo puikiausiai žinoma, kad D. Lovato – tiktų tikriausia kūno puošybos meno gerbėja. Naujoji liūto letenos tatuiruotė šiek tiek skiriasi nuo ankstesnių jos pasirinkimų. Šį kartą ji apsilankė Rihannos mėgstamiausiame tatuiruočių salone „Bang Bang", o rezultatu pasidalino socialiniame tinkle „Instagram".

Demi Lovato

Ji pasidalino nuotrauka, kurioje užfiksuota jos tatuiruotė. Šalia nuotraukos paskelbtas prierašas: „Nes gyvenimas per trumpas, kad nepasidarytumei tatuiruotės". Kažin ar kas drįstų ginčytis su tokia jos išreikšta mintimi.

Sofia Richie

Puikią naujojo ištatuiruoto kryžiaus nuotrauką ji taip pat nepamiršo įkelti į „Instagram" su džiugiu prierašu: „Visada norėjau šio kryžiaus! Dėkoju @jonboytattoo – tu esi geriausias."

Tokios ir panašios smulkios tatuiruotės ant pirštų – pastarųjų metų hitas.

Sofia Richie

Cara Delevingne

Ji išdidžiai pasidalino naujosios tatuiruotės nuotrauka socialinėje nuotraukų platformoje „Instagram" Be jokios abejonės, pilkos spalvos šedevras – tobulas jos jau iš anksčiau turimų tatuiruočių kolekcijos papildymas.

Lil 🐘 for @caradelevingne #halfneedle

Публикация от Doctor Woo (@_dr_woo_) Июл 21 2016 в 1:05 PDT

Kristen Stewart

Naujoji itin įkvepianti jos tatuiruotė skirta pertraukai įtemptame filmavimųsi grafike paminėti. „Dar kartą su jausmu" – šie žodžiai atspindi jos požiūrį į gyvenimą ir tai yra nuostabu.

Ir mūsų šalyje dirbantys populiariausi meistrai atvirai pripažįsta, jog frazių tatuiruotės niekada neužleido savo vietos kitiems populiariems stiliams. Pasirinkus mėgstamo eilėraščio ar apsakymo ištrauką, drąsinančią citatą tokia tatuiruotė ne tik atrodys žaviai, tačiau ir įkvėps.

Kristen Stewart
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)