Kūno kalbos ekspertė Judi James, įvertinusi karaliaus komentarus ir kūno kalbą, pareiškė, kad ši situacija byloja apie karaliaus „ūmumą“ ir „sudėtingą būdą“.

Filmuotoje medžiagoje matoma, kaip karalius paspaudžia rankas keliems žmonėms, o tada pasisuka į šoną ir klausia: „Gal dar pabandom ir ją kažkaip susigrąžinam?“.

„Prašau. Mums jau reikia eiti. Bandžiau laukti, bet ji net negalvoja liautis“, – pridūrė karalius. Klipe pačios Camillos nematyti.

J. James, pasižiūrėjusi klipą, Express.co.uk sakė: „Dar vienas įrodymas, kokio jis ūmaus būdo, tik šį kartą kliuvo ne rašikliui, o žmonai. Tokiu elgesiu Karolis III ne tik parodė savo ūmų būdą, bet ir pademonstravo nepagarbą. Savo žmoną pavadindamas tiesiog „ji“ ir viešai parodydamas, kad poroje yra nesutarimų („bet ji net negalvoja liautis“), jis labai ne vietoje susierzino“.

„Tie, kas čia bando įžvelgti kažkokį juokelį, labai klysta. Tai viso labo žmogus, prašantis savo aplinkos ištraukti jį iš šios situacijos. Žinau, kad daug žmonių empatiškai sakys, kad sutuoktiniams tokie dalykai nutinka nuolat, ir tai reiškia, kad Karolis III taip pat viso labo žmogus, bet jo žmona yra naujoji Karalienė, o jis viešai kelia tokią sceną, taip menkindamas jos statusą. Suprantama, kad karalius dabar patiria didelę įtampą, bet jo mama visada buvo puikus pavyzdys, kaip reikia dirbti šį atsakingą darbą nesiskundžiant ir neparodant lojalumo trūkumo savo artimiausiems.

Taip kalbėti apie didžiausią jo gerbėją ir palaikytoją yra negražu ir negarbinga. Camillos kūno kalba visada byloja apie nerimą ir nervingumą, tačiau ji vis tiek visomis išgalėmis remia savo sutuoktinį. Charlesas tikrai turėjo pats su ja pasikalbėti, o ne susierzinęs to prašyti pašalinių asmenų. Incidentas su rašikliu buvo juokingas, tačiau šis pavyzdys labai nemalonus, nueita per toli“, – sako kūno kalbos ekspertė.

Rašiklio incidentas, kurį priminė kūno kalbos ekspertė, nutiko, kai Charlesas po karalienės Elžbietos II mirties rugsėjį buvo ką tik perėmęs jos pareigas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją