Jos karališkoji didenybė ir princas Charlesas neva labai aiškiai davė suprasti, kad kunigaikštienių atvykimą į Šv. Marijos Magdalietės bažnyčią stebinti publika neturi matyti nė menkiausios nesantaikos, temdančios šių dviejų karališkosios šeimos narių santykius, rašo „Daily Mail“.

Žvelgiant į fotografų užfiksuotus kadrus, kuriuose abi link bažnyčios žengiančios moterys juokiasi ir šypsosi viena kitai, tampa akivaizdu, kad šiam priesakui jos nutarė paklusti be jokių išlygų.

Pasak britų laikraščiui „The Sun“ informaciją perdavusio šaltinio, karalienė ir princas Charlesas leido situacijai klostytis savaime ir atvirai į ją nesikišo, tačiau aiškiai nurodė, kad Kalėdos – tai visos šeimos nuoširdaus susibūrimo šventė.

Taip sakydami, jie, esą, davė suprasti, kad abi karališkosios poros į bažnyčią turi įžengti drauge, kaip tai darė pernai. Matyt, tai padaryti nebuvo ypač lengva, turint omeny viską, kas nutiko per 12 pastarųjų mėnesių.

Visgi apie tai, kad neigiamų emocijų persunkta atmosfera gali būti dar labiau sutirštinta Kalėdų dieną, nebuvo galima nė galvoti.

Karalienė, kaip teko sužinoti, pasakė K. Middleton ir kūdikio besilaukiančiai M. Markle pamiršti nesutarimus bent iki tos akimirkos, kol kartu susės stebėti jos kalbos, kurią, kaip ir kasmet, turėjo galimybę išklausyti ir plačioji visuomenė – 15.00 val. vietos laiku ji buvo transliuojama kanalu BBC.

Taip rutuliojosi įvykiai po kelis mėnesius sklandžiusių gandų apie M. Markle ir kitų karališkosios šeimos narių santykius temdančią nesantaiką.

Kalbos pradėjo sklisti tada, kai Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė pranešė apie numatytą judviejų persikėlimą iš Kensingtono rūmų į Vindzore esančią Frogmore rezidenciją.

Kad kunigaikštienės nepuoselėja viena kitai draugiškų jausmų, buvo kalbama ir aptariant pasirengimą kiek anksčiau šiais metais įvykusioms M. Markle vestuvėms.

Buvo pranešta ir apie tai, kad princas Williamas prasitarė karalienei manąs, jog M. Markle anaiptol nėra jo broliui tinkama pora.
Tokia informacija pasklido, kai buvo imta samprotauti, kad karalienė nori padėti M. Markle užglaistyti tarp jos ir K. Middleton kilusius nesutarimus.

Kaip rašė laikraštis „The Sunday Times“, dvariškiai buvo suinteresuoti, kad M. Markle kreiptųsi į monarchę patarimo.

„Jos didenybė yra daug ko mačiusi, taigi, galėtų duoti kunigaikštienei vertingą patarimą“, – sakė vienas karališkajai šeimai artimas asmuo.
„Meghan tikrai galėtų išsaugoti santykius, jei išgertų su karaliene įprastą puodelį arbatos. Tai kuo puikiausiai padarė Vesekso grafienė Sophie.“

Kiek anksčiau buvo užsiminta, kad Kembridžo pora šventinę dieną praleis Berkšyre su Middletonais, o princas Harry su žmona svečiuosis pas karalienę.

Vis dėlto vėliau Kensingtono rūmai patvirtino kiek kitokius planus: visi, esą, švęs kartu, taip pademonstruodami karališkosios šeimos narių solidarumą.

Karališkosios šeimos narių priešakyje ėjo princas Charlesas. Jį sekė sūnūs su žmonomis, o už jų ėjo visi likusieji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)