Po vaidmens filme jai pranašavo puikią karjerą; be to, tuo metu ji buvo modelis, todėl ir režisieriams, ir žiūrovams atrodė dar patrauklesnė.


Vis dėlto, pasibaigus „Taksi“ filmavimui, E. Sjoberg nusprendė dėti tašką aktorystės karjeroje ir pasukti į verslą. Ji įkūrė savo odos priežiūros priemonių prekės ženklą, kuris greitai išpopuliarėjo.

2003 m. ji ištekėjo už žurnalisto Hanso Wiklundo, jiems gimė du vaikai. Po 13 metų šį santuoka iširo, o daugiau apie jos asmeninį gyvenimą nieko nežinoma.


Šiuo metu 54 m. E. Wiklund gyvena Stokholme, tęsia savo verslo projektus.

„Taksi“ – 1998 m. prancūzų filmas, kuriame yra komedijos, veiksmo, nuotykių filmų ir detektyvo elementų. Buvęs komisaras Gibertas, tapęs nevykusiu Marselio meru, paveda iš sostinės atkeltam naujokui susekti „Ferrari“ važinėjančią italų gaują. Šis pasitelkia į pagalbą sūnėną Danielį Moralesą, kuriam atiteko garsusis dėdės baltas taksi, bet ne jo talentai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją