Šeimos galvą Gomesą Adamsą įkūnijo Raulis Julia (seriale „Wednesday“ G. Adamso vaidmuo atiteko Luisui Guzmanui), o iš filmų „Atgal į ateitį“ („Back to the Future“) žinomas aktorius Christopheris Lloydas tapo Gordonu Cravenu, apsimetančiu Adamsų šeimos nariu dėde Pūliniu, informuoja thethings.com.

Aktorė Christina Ricci gali pasigirti vaidmenimis tiek 1991-ųjų filme, tiek naujajame seriale „Trečiadienė“ („Wednesday“). Filme ji vaidino Trečiadienę Adams, o seriale jai teko Marylin Thornhill / Laurel Gates vaidmuo.

„Adamsų šeimynėlei“ („The Addams Family“) pasirodžius kino teatruose, A. Huston buvo neseniai atšventusi savo 40-ąjį gimtadienį ir jau buvo pakankamai garsi aktorė. Pavyzdžiui, už vaidmenį 1985-ųjų juodojoje komedijoje „Prizzi’s Honor“, kurią režisavo jos tėvas Johnas Hustonas, moteris buvo apdovanota „Oskaro“ statulėle geriausios antrojo plano aktorės kategorijoje.

Anjelica Huston

Bėgant metams, A. Huston tęsė sėkmingą karjerą Holivude ir nusifilmavo tokiuose filmuose kaip „Iron Jawed Angels“, „Choke“ ir „Smash“. Šiandien jos turtas vertinamas 60 mln. JAV dolerių (56 mln. eurų).

2019-aisiais moteris sulaukė liaupsių už Direktorės vaidmenį veiksmo filme „Džonas Vikas 3“ („John Wick 3: Parabellum“). Šį personažą A. Huston įkūnys ir trileryje „Ballerina“, kurio veiksmas vyks Džono Viko visatoje. Įdomu tai, kad, davusi interviu portalui „Vulture“ prieš filmo „Džonas Vikas 3“ premjerą, aktorė pareiškė, jog „šiaip nemėgsta smurtinių filmų“, tačiau pastaroji juosta jai „patiko“.

Anjelica Huston
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją