Kaip rašoma bulvariniame laikraštyje „Ekspress gazeta“, išgirdusi pasiūlymą tuoktis Julia šoko iš džiaugsmo P. Jasinovui ant kaklo ir karštai sušnibždėjo jam į ausį: „Taip.“

Laikraščio korespondentams pavyko išsiaiškinti, kad jaunavedžiai nutarė pabėgti iš rudenėjančios Maskvos ir praleisti medaus mėnesį Ramiajame vandenyne. Sutuoktuvių ceremonija vyks ant vandenyno kranto, joje dalyvaus draugės ir draugai, kuriuos atskraidins du užsakyti lėktuvai.

„Nemėgstame pompastiškų ceremonijų, todėl nutarėme iškelti kuklias vestuves vienoje Fidžio saloje, - pasakojo jaunoji. – Visą povestuvinę kelionę praleisime koraliniame paplūdimyje, ant balto smėlio. Keliausime tik nuo namelio iki paplūdimio ir atgal.

Dosnus jaunikis jau išrinko mylimajai vestuvinę dovaną – trijų kambarių butą Maskvoje, Čistyje Prudy rajone.

„Gavome užklausą dėl trijų kambarių butų Čistyje Prudy rajone, - papasakojo nekilnojamojo turto agentūros darbuotoja. – Išrinkome kelis variantus, jis visus apžiūrėjo. Sakė, kad butas bus vestuvinė dovana. Jis nori, kad viskas būtų nepriekaištinga.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją