Dailymail praneša, kad Kate suknelė išties paprasta – jos kaina siekia vos 225 eurus. Tuo tarpu ramunės formos baltojo aukso ir deimantų pakabukas vertas kur kas didesnės sumos – jis įvertintas daugiau nei 10 tūkst. eurų. Tikėtina, kad šis vėrinys yra Williamo dovana Kate sukakties proga.

Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė ketvirtadienį savo dešimtųjų santuokos metinių proga paskelbė du naujus portretus, kuriuos šią savaitę Kensingtono rūmuose padarė fotografas Chrisas Floydas, rašo people.com. Viename iš meilių kadrų besišypsanti Kate glaudžiasi prie Williamo ir yra padėjusi ant jo peties savo galvą. Princas prieš kameros objektyvą taip pat plačiai šypsosi.

Ši asmeninė poros nuotrauka priminė jų sužadėtuvių portretą, kuris buvo padarytas 2010 metais. Antroje fotografijoje pora yra susikabinusi rankomis. Williamas žvelgia į melsva, susiaučiama suknele vilkinčią žmoną, kuri juokiasi, švytėdama iš laimės.

Pora per pasaką primenančią ceremoniją žengė prie altoriaus Vestminsterio abatijoje 2011 metų balandžio 29 dieną. Nuo to karto jie susilaukė trijų vaikų: 7 metų George`o, princesės Charlotte, kuriai sekmadienį sueis šešeri, ir princo Louiso, kuris savo gimtadienį atšventė praėjusią savaitę.

Kol Williamas dirbo paieškų ir gelbėjimo operacijų pilotu karališkosiose oro pajėgose, pirmuosius kelis savo santuokos metus pora praleido Šiaurės Velse. Dabar, kaip būsimasis karalius ir karalienė konsortė, jie yra tapę pavyzdiniais karališkosios šeimos nariais.

Antradienį Williamas ir Kate grįžo prie viešų pareigų, kai išvyko į Šiaurės rytų Angliją aplankyti vieno ūkio ir susitikti su žmonėmis, kuriuos globoja labdaros fondas „Cheesy Waffles Project“ (CWP), asmenims su mokymosi sunkumais padedantis įgyti įgūdžių, reikalingų suaugusiųjų gyvenimui. Vizito, kurio metu Williamas ir Kate pabandė žaisti golfą (privertusį Kate prapliupti juoku), laikas buvo simboliškas. CWP remia organizacija „Key“, kuriai atiteko per poros vestuves 2011 metais vietoje dovanų surinkti pinigai.


Williamas taip pat paminėjo savo velionį senelį, princą Philipą, kai trumpai pasikalbėjo su 18 metų Evanu Jonesu ir 23 metų Lee Middletonu, kurie abu užbaigė balandžio 9 dieną mirusio princo Philipo įsteigtą „Duke of Edinburgh`s Award“ programą ir pelnė auksinius apdovanojimus.

„Ar žinote, kad jis buvo mano senelis? – paklausė jų Williamas. – Deja, prieš kelias savaites jis mirė. Jis būtų taip apsidžiaugęs, kad jūs pelnėte šiuos apdovanojimus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)