„Lindo Wing“ visus tris savo vaikus pagimdė ir jos vyresnioji sesuo Kate Middleton. Visus kartus ji ligoninę paliko netrukus po gimdymo, prieš tai ant jos laiptų pristatydama pasauliui savo atžalas.

Princas Williamas ir princas Harry, kaip karališkosios šeimos nariai, savo motinos princesės Dianos glėbyje taip pat debiutavo ant šių laiptų.

Penktadienį, spalio 12 dieną, P. Middleton dar dalyvavo Šv. Jurgio koplyčioje Vindzoro pilyje vykusiuose karališkose princesės Eugenie ir Jacko Brooksbanko vestuvėse. 35 metų pirmagimio besilaukianti moteris buvo pasipuošusi žalia Emilios Wickstead suknele, prie jos derančia skrybėlaite ir juodais aukštakulniais.

Jaunesnioji Kembridžo kunigaikštienės sesuo į ligoninę atvyko tą pačią dieną, kai Meghan Markle ir princas Harry paskelbė besilaukiantys pirmagimio. Šaltinis iš karališkosios šeimos aplinkos sakė, kad dvylika savaičių nėščia M. Markle atliko ultragarso tyrimą ir „jaučiasi gerai“.

Pasak Kensingtono rūmų pirmadienį išplatinto pranešimo, „Jų Karališkosios Didenybės Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė džiaugiasi galėdami pranešti, kad Sasekso kunigaikštienė laukiasi kūdikio, kuris gims 2019 metų pavasarį. Jų Karališkosios Didenybės nuo gegužę vykusių vestuvių jautė didelį palaikymą visame pasaulyje ir džiaugiasi galėdami su visuomene pasidalinti šia puikia žinia“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją