K. Bogomolovo ir K. Sobčiak jungtuvės įvyko rugsėjo 13 dieną. Kaip rašo news.rambler.ru, jaunavedžiai nustebino tuo, kad į santuokų rūmus atvyko gulėdami katafalke, ant kurio buvo užrašyta: „Kol mirtis mus išskirs".

K. Sobčiak ir K. Bogomolovo vestuvių šventėje dalyvavo beveik trys šimtai svečių.

Šventės metu K. Sobčiak savo vyrui pademonstravo šokį pagal Irinos Alegrovos dainą „Voidi v menia". Televizijos laidų vedėja šoko vilkėdama tik apatinius ir kojines.

„K. Bogomolovo tėvai, pamatę, kaip nuotaka nusirenginėja pagal muziką, išėjo iš šventės nesulaukę, kol bus pjaustomas tortas", – pasakojo liudininkai.

Be to, televizijos kanalo NTV duomenimis, prieš ceremoniją santuokų rūmuose Jurijus Bogomolovas ir Olga Uljanova išsisuko nuo atsakymo į žurnalistų klausimą apie tai, ar jie pritaria sūnaus pasirinkimui.

„Jeigu jie laimingi, tada viskas puiku. Kas gali būti geriau?", – pabrėžė O. Uljanova.

„Tai jo pasirinkimas", – pareiškė J. Bogomolovas.

Teleprogramma.pro duomenimis, režisieriaus tėvai – Maskvoje žinomi kino kritikai J. J. Bogomolovas ir O. Uljanova. Ketveriais metais už brolį vyresnė K. Bogomo sesuo Olga Bogomolova yra kritikė, scenaristė ir redaktorė, ji turi meno istorijos išsilavinimą.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)