Komentarų skiltyje gerbėjų nuomonės išsiskyrė: vieni teigia, kad K. Sobčiak nusileido iki Anastasijos Voločkovos lygio (balerina itin mėgsta įvairių maudynių fotosesijas ir pikantiškus kadrus), kiti žavisi Ksenijos drąsa, o treti kritikuoja.

Komentatoriai žinomai rusei priminė ir jos pačios kadaise rašytą įrašą, kuriame ji dalijasi pastebėjimu, kad „kuo didesnė desperacija apėmusi moterį, tuo atviresnės jos nuotraukos“: „Jeigu kartais pradėsiu sulaukusi keturiasdešimties kiekvieną dieną apsinuoginti netikėtose vietoje, jūs geriau mane tiesiog nušaukite, gerai?“.


Komentaruose po nuotrauka iš apsilankymo pirtyje žmonės ironizuoja, kad visai neseniai panašia nuotrauka, tik ne iš pirties malonumų, pasidalijo aktorė Darija Moroz, buvusi Konstantino Bogomolovo žmona. Apie pikantiškų nuotraukų karus rašė ir „Telegram“ kanalas „Tolko nikomu...“.


K. Sobčiak nuotrauka padarė įspūdį vyriausiajam „Echo Moskvy“ redaktoriui Aleksejui Venediktovui, jis pabandė ja pasidalinti, tik socialinis tinklas to padaryti neleido. Savo „Telegram“ kanale A. Venediktovas parašė: „Instagramas man uždraudė šią naujametinę Ksenijos Sobčiak nuotrauką, kuria ji pati ir paviešino. Hm...“.

Įdomu tai, kad pačios K. Sobčiak paskyroje nuotraukos instagramas neblokuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)