Taip, tai tiesa. Ksenija laukiasi antrojo vaiko. Nėštumas dar gana ankstyvas. Nuo likusių komentarų susilaikome“, - teigė Kirilas Suchanovas.

K. Sobčiak gyvena tokį aktyvų gyvenimą, jog jai galima tik pavydėti. Kai 2016 metais ji susilaukė pirmagimio Platono, daug kas tikėjosi, kad televizijos laidų vedėja išeis bent trumpų motinystės atostogų.

Tačiau vos po dviejų savaičių ji jau vedė įmonių renginius ir dirbo kaip žurnalistė. Panašu, kad išeiti motinystės atostogų garsiausia Rusijos moteris neplanuoja ir šį kartą. Kalbas apie Maksimo Vitorgano žmonos nėštumą šiomis dienomis patvirtino ir K. Sobčiak bičiulė, reperio DinoMC žmona Marina Kuzminich, geriau žinoma Mišanios pseudonimu.

K. Sobčiak kartu su hiphopo atlikėjo DinoMC žmona Mišania dalyvavo žurnalo FB apdovanojimų ceremonijoje. Komentaruose po nuotrauka iš šio renginio į vieno smalsuolio klausimą „Ar K. Sobčiak laukiasi?“ Mišania atsakė lakonišku „taip“.

Priminsime, kad 2013 metų vasarį K. Sobčiak ištekėjo už aktoriaus Maksimo Vitorgano. 2016 metų lapkričio mėnesį pora susilaukė sūnaus Platono. Nepaisant nėštumo, žurnalistė ir televizijos laidų vedėja toliau gyvena aktyvų gyvenimą ir dalyvauja garsenybių renginiuose. Netrukus turi pasirodyti ir nuosavas Ksenijos televizijos šou, praneša elle.ru.

Gandai apie antrąjį buvusios kandidatės į Rusijos prezidentus nėštumą pasklido dar birželio mėnesį per kino festivalį „Kinotavr“. K. Sobčiak pastebimai priaugo svorio ir viešuose renginiuose pradėjo vilkėti laisvesnius drabužius. Ji taip pat vengė rodytis paplūdimyje su maudymosi kostiumėliu.

Birželio 24 dieną K. Sobčiak kartu su savo vyru Maskvoje vedė labdaros festivalį „Nastroenije – leto“. Vilkėdama sarafanu su dekoratyviniu sijonėliu ji nepaliko abejonių, kad laukiasi kūdikio: jos drabužis išdavikiškai pabrėžė suapvalėjusį pilvuką, kurį ir pastebėjo interneto vartotojai.

Per interviu laidai „Večernij Urgant“ K. Sobčiak buvo prisipažinusi, kad sūnaus gimimas smarkiai pakeitė jos pažiūras. Jei anksčiau ji ne itin mėgo vaikus, o svetimi mažyliai retkarčiais ją net erzindavo, tai dabar ji visiškai kitaip žvelgia į motinystę, rašė kompravda.eu.

„Tai nuostabu. Kai gimsta savas kūdikis, apima neapsakomas jausmas. Jei anksčiau lėktuve pravirkdavo kažkieno kūdikis, pirmiausia į galvą šaudavo mintis, kodėl man atiteko tokie bilietai, juk negalėsiu pasnausti. Dabar galvoju: „Galbūt jį kankina pilvo diegliai? Aš turiu specialių žolelių, reikia padėti“. Savo sūnui pati verdu košeles, jokių paketų, ir pratinu jį prie maisto produktų derinimo,“ – šypsodamasi pasakojo K. Sobčiak.

Pirmojo nėštumo metu K. Sobčiak nenutraukė savo darbų. Ji toliau lankydavosi garsenybių vakarėliuose ir sportuodavo – tai padėjo garsiai moteriai išsaugoti tvirtą kūną ir greičiau atsigauti po gimdymo. Nesekdama mada, ji nusprendė gimdyti ne užsienyje, bet Maskvoje, klinikoje „Lapino“.

K. Sobčiak deda daug pastangų, kad jos sūnus Platonas gautų geriausią auklėjimą ir išsilavinimą. Neseniai televizijos laidų vedėja nuvedė savo sūnų į anglų kalbos pamokas. Nepaisant to, kad Platonui yra vos pusantrų metukų, K. Sobčiak mano, kad jos mažyliui jau laikas pradėti mokytis antrosios kalbos, kad jis galėtų laisvai ja kalbėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)