13 kilogramų sveriantys implantai buvo pagaminti iš dviejų dalių - viena dalis užpildyta silikonu, o kita - fiziologiniu tirpalu. Ir nors prieš dvidešimtmetį jos krūtys atrodė nepriekaištingai, vėliau vienoje krūtyje esantis implantas plyšo ir prisipildė oro, krūtys prarado simetriją, moteris nuolat jautė skausmą.

Dėl kasdien patiriamo milžiniško diskomforto Dee kreipėsi į "E!" kanalu transliuojamą realybės šou, kuriame viešai papasakojo savo istoriją. Su šiuo šou bendradarbiaujantys gydytojai Paulas Nassifas ir Terry Dubrowas patikino, esą tai pats pavojingiausias ir kraupiausias įvykis, kokį tik jiems yra tekę matyti, susijęs su krūtų implantais. Daktarai neslėpė, kad dėl tokių implantų komplikacijų, moteris galėjo net mirti.

Dee prieš televizijos kameras papasakojo ir savo istoriją. Jaunystėje ji buvo šokėja, tad kuo krūtys buvo didesnės, tuo didesni galėjo būti honorarai. Deja, dėl tokio jaunystės sprendimo moteris gerokai prisikankino, o tam, kad pagaliau gyvenu komfortiškai, turėjo iškęsti dar dvi plastines operacijas, kurių metu buvo atstatytas natūralus, dvigubas D, jos krūtinės dydis.