„Poosh“ prekinio ženklo kūrėja teigė ankstų pirmadienio rytą su mylimuoju nuvykusi į „One Love Wedding Chapel“ ir sumainiusi žiedus. Iš jos pasakojimo galima spėti, jog sprendimas buvo neplanuotas.

„Šiuos kadrus radau savo telefone. Kartą tolimoje žemėje (Las Vegase) 2 val. nakties, po nepakartojamos nakties ir šiek tiek tekilos, karalienė ir jos gražusis karalius rado vienintelę veikiančią koplyčią su Elviu ir susituokė (be licencijos). Kuo daugiau praktikos, tuo geriau“, – rašė realybės šou „The Kardashians“ žvaigždė ir pridėjo 10 nuotraukų iš ceremonijos.

Koplyčios savininkas Marty'is Friersonas žurnalui PEOPLE sakė, kad ceremonija truko apie 30 minučių, ir prisipažino: „Nežinojau, kas jie tokie, kol nestojo prie altoriaus“.

Friersonas pridūrė: „Mūsų reklamoje nurodyta, jog dirbame visą parą, tačiau jie paskambino norėdami įsitikinti, kad mes tikrai atsidarę. Pora būtinai pageidavo, kad ceremonijai vadovautų Elvis Presley. Perskambinau po 5 minučių ir pasakiau, kad gavau Elvį, ir jie netrukus atvyko. Atrodė labai įsimylėję ir linksmi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją