I.Elba diagnozę išgirdo pirmadienį. Bendra nuotrauka daryta per kovo 4 dieną Londone vykusį „WE Day“ labdaros renginį. Šventės metu buvo atkreipiamas dėmesys į socialines problemas, norėta paskatinti žmones burtis išvien ir „keisti pasaulį – tiek vietos, tiek pasaulio lygmeniu“.

Sophie nuotrauka su aktoriumi instagrame pasidalino kovo 5 dieną, parašiusi: „Mano širdis po darbo su savo ir visa „WE“ šeima pilna kuo geriausių jausmų. Mūsų žinutė Londonui: mylėkite save ir tiek pat meilės duokite pasauliui“.

I.Elba vaizdo įraše, kuriame nusifilmavo kartu su žmona Savrina Dhwore ir paviešino internete, teigia, kad koronavirusas jam buvo nustatytas po kontakto su virusą nešiojančiu asmeniu. Kol kas sunku pasakyti, ar jis turėjo omenyje J. Trudeau žmoną.

„Nejaučiu jokių simptomų. Testą pasidariau, nes sužinojau, jog buvau šalia žmogaus, kuriam nustatytas COVID-19. Apie to asmens ligą sužinojau praeitą penktadienį, tad ryžausi saviizoliacijai, pasidariau tyrimą, o šiandien gavau atsakymą“, – sako aktorius.

Aktorius teigia, kad situacija labai nemaloni, bet namuose su žmona, kuriai dar neatliktas tyrimas, smagiai leidžia laiką. Jis paragino savo gerbėjus imtis visų atsargumo priemonių, saugotis patiems ir saugoti kitus.

Apie diagnozę paskelbė ir „Sostų karų“ aktorius

41 metų aktoriui Kristoferiui Hivju, kūrusiam vaidmenį kultiniame seriale „Sostų karai“, nustatytas COVID-19. Apie tai jis pirmadienį savo gerbėjams paskelbė socialiniame tinkle „Instagram“: „Linkėjimai iš Norvegijos! Noriu pranešti, kad šiandien man nustatytas koronavirusas. Kartu su šeima izoliuojamės namuose, ten būsime tiek, kiek reikės. Visi jaučiamės gerai. Aš jaučiu tik švelnius peršalimo simptomus“.


K. Hivju, kuris populiariame HBO seriale vaidino Tormundą Giantsbane, savo gerbėjų prašo saugoti vienas kitą ir klausyti kompetentingų asmenų rekomendacijų.

„Yra rizikos grupei priklausančių asmenų, kuriems viruso diagnozė gali būti labai rimtas iššūkis, taigi raginu visus saugoti save ir kitus, kuo dažniau plauti rankas, laikytis 1,5 atstumo vienas nuo kito, nebijoti karantino ir daryti viską, kad būtų užkirstas kelias šio viruso plitimui. Visi kartu mes jį įveiksime“, – teigia aktorius.

„Labai prašau – rūpinkimės vieni kitais, laikykimės atokiau ir nesirkime! Klausykite, ką rekomenduoja profesionalai ir nurodo valdžia. Saugokite ne tik save, bet ir visą bendruomenę –ypač vyresnius ir lėtinėmis ligomis sergančius asmenis“, – pridūrė serialo žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)