Tai įvyko antradienio vakarą Nicoje. Madonna E. Johnui dedikavo savo dainą „Masterpiece“, teigdama: „Žinau, kad jis yra didelis šios dainos gerbėjas. Taip pat žinau, kad jis yra didelis mano gerbėjas. Žinote? Aš jam atleidžiu. Reikia nuo kažko pradėti“.

Anksčiau šį mėnesį E. Johnas per vieną interviu pareiškė, kad Madonna „atrodo kaip suš..ta striptizo šokėja“, pridurdamas: „Ji yra toks košmaras… Jos gastrolės buvo tikra katastrofa. Tai negalėjo nutikti didesnei p..dai negu ji“.

Tačiau Madonnos dedikacija galėjo būti dviprasmiška, nes būtent „Masterpiece“ sausio mėnesį per „Auksinių gaublių“ apdovanojimo ceremoniją geriausios originalios dainos kategorijoje nurungė E. Johno kūrinį „Hello Hello“.

E. Johnas tiesiog pasiuto, o jo sutuoktinis Davidas Furnishas po šio „Auksinio gaublio“ laimėjimo užsipuolė dainininkę, pavadindamas ją „beviltiška“ ir pareikšdamas, kad jos padėkos kalba „trikdė savo narciziškumu“.

Tačiau dabar, regis, Madonna nori, kad tai, kas buvo, pražūtų… bet ar tikrai?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)