Neseniai jis įžeidžiai pakomentavo jos nuotrauką, kurioje K. Kardashian West mūvi juodas kelnes ir pilvo raumenis atidengiančią vilkėdama atvirą juodą palaidinę, rašo etonline.com.

„Atsiprašau, man asmeniškai nerūpi, – T. Beckfordas (47 m.) pakomentavo nuotrauką.

„Ji netikra, gydytojas susimovė ir subjaurojo jai dešinį klubą“, – pridūrė jis ir pridėjo vemiančio veiduko emociją.

K. Kardashian West (37 m.) sureagavo į komentarą ir parašė: „Sesute, visi suprantame, kodėl tau nerūpi.“ Komentarą ji pagyvino lakuotų nagų, arbatos ir varlės jaustukais.

Gerbėjai greitai sušneko, kad trijų vaikų motiną netiesiogiai vadina T. Beckfordą gėjumi.

Šis suskubo atrašyti į garsenybės komentarą instagrame. „Mano nuomonė apie moteris, kurios darosi plastines operacijas, nesikeičia, (tai) ne man, – parašė jis. – Man asmeniškai tai nerūpi. Ir baigta. Visada teikčiau pirmenybę Beyonce.“

Pastaraisiais mėnesiai K. Kardashian West akivaizdžiai sulieknėjo. Praėjusį sekmadienį ji rašė instagrame, kad dabar jos svoris – 54 kg.

Tai nebe pirmas kartas, kai K. Kardashian West sulaukia komentarų socialiniuose tinklalapiuose. Sausį Lindsay Lohan parašė, kad ją sutrikdė keista Kim šukuosena. Kim kirto atgal – priminė 2016 m. lapkričio atsitikimą su L. Lohan akcentu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)