Savotiškame ankstesnių filmų tęsinyje „Home Sweet Home Alone“ 44-erių sulaukęs aktorius vėl vaidina bjaurųjį Kevino brolį, praneša thesun.co.uk. Naujojoje juostoje Buzzas yra policininkas, o jo veidą puošia įspūdinga barzda.

Filmo pradžioje jis sučiumpa nedorėlius Jeffą (vaidina Robas Delaney) ir Pam (vaidina Ellie Kemper), kai jie suveda klaidingą signalizacijos išjungimo kodą, bandydami patekti į berniuko Maxo namus.

Devin Ratray

Nors Buzzas porelę paleidžia, netrukus iš policijos nuovados gauna nurodymą dar kartą patikrinti Maxo namus, nes buvo gautas pranešimas apie bandymą įsilaužti. Pareigūnas pareiškia, kad tai Kevino pokštas: „Kai buvau mažas ir su šeima vykome atostogauti, netyčia pamiršome Keviną. Du kartus. Jis pranešė apie tariamą įsilaužimą, kad pridarytų man nemalonumų. Kasmet taip elgiasi. Esu įsitikinęs, kad tuose namuose nėra jokio palikto vaiko. Beje, juose įrengta McCallisterių gamybos signalizacija.“

Neskaitant naujausio vaidmens, Niujorke gyvenantis aktorius viešumoje pernelyg dažnai nešmėžuoja. Pasirodžius didžiulės sėkmės sulaukusiai komedijai „Vienas namuose“, vėliau D. Ratray gavo tik antraeilius vaidmenis tokiuose filmuose kaip „Mažieji monstrai“(„Little Monsters“), „Denis – grėsmė visuomenei“ („Deniss the Menace“) ir „The Enforcers“.

2019-aisiais jis filmavosi juostoje „Aferistės“ („Hustlers“), kurioje pagrindinius vaidmenis sukūrė Jennifer Lopez, Constance Wu ir Lili Reinhart. Taip pat aktorius vaidino filmuose „Nebraska“ ir „Blue Ruin“ bei serialuose „The Tick“, „Damage Control“, „Įstatymas ir tvarka“ („Law & Order“) ir „Išrinktieji“ („Supernatural“).

Be vaidybos, D. Ratray groja elektrine gitara ir dainuoja grupėje „Little Bill And The Beckleys“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)