Jau seniai pastebėta, kad Meghan savo aprangos ansambliais siunčia žinutes, ir vieną jų, labai svarbią, ne vienas pražiūrėjo – ji buvo užkoduota papuošale, kurį Sasekso kunigaikštienė segėjo pristatydama pasauliui savo naujagimį Archie.

Jeigu į kunigaikštienės papuošalą įsižiūrėsime geriau, pamatysime, kad tai smulkus trimis apvaliais turkio lašeliais dekoruotas dirbinys. Kaip teigia viena iš „Energy Muse“ įkūrėjų ir knygos „Crystal Muse: Everyday Rituals to Tune In to the Real You“ bendraautorių Heather Askinoise, turkis yra laikomas gydančiu mineralu.

Meghan Markle vėrinys

„Tai nuostabus brangakmenis, su kuriuo susijungiame, kai norisi sutelkti dėmesį į sveikatą, – sakė H. Askinoise. – Turkis yra tobulas kristalas naujai mamai, nes sakoma, kad jis neša palaiminimą tiems, kurie jį nešioja.“

Kaip teigiama „Energy Muse“ interneto svetainėje, ant krūtinės nešiojamas turkio akmuo gydančią energiją perduoda visam kūnui.

Turint omenyje, kad Meghan ką tik pagimdė, o tai yra daug jėgų reikalaujantis darbas, prasminga, kad ji pasirinko būtent turkį. Meghan jau prieš tai segėjo Jennifer Meyer papuošalus – Niujorke surengtame kūdikio sutiktuvių vakarėlyje pasirodė su pakabuku „Mummy“.

Gali būti, kad papuošalas su trimis akmenimis (kiekvienas jų skirtas kiekvienam iš Sasekso kunigaikščių šeimos narių?) buvo princo Harry dovana žmonai sūnaus gimimo proga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)