„Nuo pat pradžių, kai K. Middleton susižadėjo su princu Williamu, būtent princas Charlesas pasirūpino, kad jos apsaugą sudarytų vien moterys“, - patikino šaltinis iš Skotland Jardo karališkosios apsaugos tarnybos, rašo radaronline.com.

Šis reikalavimas sukėlė susidomėjimą, nes visi kiti karališkosios šeimos nariai saugomi vyrų. Panašu, kad princo Charleso baimės susijusios su velionės jo žmonos princesės Dianos romantiškais santykiais su vienu iš jos apsauginių Barry Mannakee‘iu.

Paviešintame vaizdo įraše princesė Diana kalba apie savo meilės romaną ir jo pasekmes. Ji manė, kad dėl šio ryšio jis buvo nužudytas, nepaisant princo Charleso palaikytų romantinių ryšių.

B. Mannakee‘is žuvo motociklo katastrofoje. „Aš tiesiog buvau laiminga, kai jis buvo šalia“, - pasakojo princesė Diana. „Neturėjau žaisti su ugnimi, nes nudegiau“, - tikino ji.

Panašu, kad K. Middleton kuo puikiausiai sutaria su ją saugančiomis nuolat ginkluotomis moterimis. Princas Charlesas savo ruožtu stengiasi padaryti viską, ką tik gali. „Girdėjau, kad princas Charlesas aktyviai dalyvauja žmonių priėmimo procese. Jei jis paprašys daugiau moterų, bus daugiau moterų“, - patikino buvęs princesės Dianos apsauginis Kenas Wharfe‘as. „Problema su Diana buvo ta, kad ji geriau sutarė su vyrais. Kartą ją saugojo moteris, tačiau ilgai tai netruko. Būtina gera chemija, kad sutartum su tave saugančiu žmogumi“, - įsitikinęs jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)