„Mano Gianna, Dieve, kaip aš tavęs pasiilgau. Man taip pasisekė, kad 13 metų atsibudusi matydavau tavo žavingą veidelį ir nuostabią šypseną. Taip norėčiau, jog tai būtų tęsęsi iki pat paskutinio mano atodūsio“, – pradėjo Vanessa.

„Mama myli tave iki mėnulio ir atgal. Begalybė plius vienas“, – tęsė V. Bryant ir pridūrė grotažymes #2, #Mambacita ir #GigiBryant.


Gianna ir jos tėtis, NBA legenda Kobe Bryantas, tragiškai žuvo sraigtasparnio avarijoje sausio 26-ąją drauge su dar septyniais žmonėmis: Johnu Altobelli, Keri Altobelli, Alyssa Altobelli, Sarah Chester, Payton Chester, Christina Mauser ir pilotu Ara Zobayanu.

Prieš paskelbdama šį Giannai skirtą įrašą Vanessa prisiminė ir savo vyrą, pavadinusi jį savo geriausiu draugu ir pridūrusi grotažymes #Mybestfriend (#manogeriausiasdraugas).

„Labai tavęs pasiilgau. Pasiilgau, kai sakydavai „Bonjourno principessa/reina“, – prie plačiai besišypsančio ir „Mamba Sports Academy“ džemperį vilkinčio K. Bryanto nuotraukos rašė V. Bryant.

Sporto akademija „Mamba Sports Academy“ savo veiklą pradėjo 2018-aisiais. Tai jungtinis NBA žvaigždės ir akademijos vadovo Chado Faulknerio verslo projektas, orientuotas į visapusišką atletų rengimą.

Po tragiškos Giannos ir K. Bryanto mirties Vanessa visaip stengiasi susigyventi su šia žinia.

„Šokas dar visiškai nepraėjo. Ji yra labai pavargusi, beveik nemiega. Nerimauja dėl savo mergaičių, dėl to, kas bus toliau“, – „People“ pasakojo moteriai artimas šaltinis.

Po avarijos Vanessa sulaukia daug užuojautų ir regi daugybę Kobe ir Giannos pagerbimo akimirkų. „Kiekvienas jai atminti skirtas veiksmas yra svarbus ir reikšmingas“, – sakė šaltinis.

V. Bryant artimas šaltinis aiškino, kad ji sulaukia tvirtos paramos, padedančios išgyventi sunkų metą.

„Aplinkui esantys žmonės jai padeda fiziškai, emociškai ir dvasiškai. Pastarąją savaitę ji praleido apsupta mylinčių ir gera linkinčių žmonių. Tiek ji, tiek mergaitės tikrai yra mylimos, jomis pasirūpinta“, – kalbėjo šaltinis.

Pirmą kartą Vanessa prašneko praėjusią savaitę. Gerbėjams emocijų kupiname instagramo įraše ji pasakojo esanti „sugniuždyta“ savo „dievinamo“ 41-erių vyro ir jų „gražios ir mielos“ dukters Giannos netekties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)