53-ejų P. Morganas tvirtino, kad 21-erių Kylie sėkmės susilaukė tik dėl savo vyresniosios sesers Kim Kardashian sekso vaizdajuostės, paskatinusios sukurti visos šeimos narių realybės šou ir nulėmusios itin sėkmingas jų karjeras.

Jauniausioji Kardashianų ir Jennerių klano narė oficialiai tapo jauniausia visų laikų milijardiere, pinigus užsidirbusia savo jėgomis. Šis titulas iki tol priklausė „Facebook“ įkūrėjui Markui Zuckerbergui.

Po ilgai trukusių spėlionių antradienį atskleidus kasmetinį „Forbes“ milijardierių sąrašą, paaiškėjo, kad dėl milžiniškos „Kylie Cosmetics“ sėkmės jauniausios pasaulio milijardierės titulas pagaliau suteiktas K. Jenner.

Jaunajai žvaigždei priklauso šimtas procentų jos prekės ženklo akcijų. Be to, ji gauna papildomų pajamų iš reklamos ir šeimos televizijos realybės šou bei įspūdingo kiekio nekilnojamojo turto.

Kylie iš dalies už savo sėkmę dėkinga socialiniams tinklams – sekėjų gausa užtikrino jai pirkėjų bazę dar prieš pasirodant pirmiesiems produktams.

„Savo jėgomis“ išties reiškia, kad jos sesuo su kažkuo pasimylėjo, įrašas nutekėjo, o visa šeima tapo turčiais. Tai žymiai tikslesnis šios jaudinančios verslo istorijos apibūdinimas
Piersas Morganas

Laidoje „Good Morning Britain“ P. Morganas užsipuolė žvaigždę ir sukritikavo jos naująjį titulą. Kalbėdamas su kita laidos vedėja Susanna Reid, jis tarė: „Ji paskelbta milijardiere, kuri pinigus užsidirbo savo jėgomis, tačiau man atrodo, kad taip nutiko dėl jos sesers sekso vaizdajuostės – būtent dėl to jie visi tapo nepaprastai turtingi. Jei K. Kardashian nebūtų įrašiusi tos vaizdajuostės, kuri vėliau buvo paviešinta... Ji prisiėmė vaizdajuostės nuosavybę, uždirbo iš jos milijonus ir sukūrė šeimos franšizę. Jei ne ta vaizdajuostė, niekas apie juos net girdėjęs nebūtų“.

Kim Kardashian, Kylie Jenner, Piersas Morganas

„Savo jėgomis“ išties reiškia, kad jos sesuo su kažkuo pasimylėjo, įrašas nutekėjo, o visa šeima tapo turčiais. Tai žymiai tikslesnis šios jaudinančios verslo istorijos apibūdinimas“, – pridūrė P. Morganas ir šią istoriją sarkastiškai pavadino „triumfu prieš visus sunkumus“.

S. Reid ir Kate Garraway mėginant apginti K. Jenner, P. Morganas nesustojo ir ėmė tvirtinti, kad 21-erių Kylie „netgi nėra didelė gražuolė“.

„Kardashianų šeimos sąraše skirčiau jai ketvirtąją vietą, nors ir aukščiau esančios nėra daug gražesnės“, – pareiškė P. Morganas, o S. Reid atsiduso. „Aš nesu nemandagus – vienintelė daili Kardashian yra Kendall [Jenner], kitos... nė viena iš jų nėra karšta!”.

„Jei jos nebūtų sekso vaizdajuoste išgarsėjusios Kardashianų šeimos narės, nepakliūtų net į vidutinį naktinį klubą, pavyzdžiui, į geriausių Kroidono naktinių klubų dešimtuką, o barai ten nėra patys geriausi. Kendall yra vienintelė, kurią galima iš tiesų vadinti modeliu, Kylie yra blanki tarytum duonos riekė“, – tęsė P. Morganas ir visą Kardashianų ir Jennerių šeimyną pavadino „tuščiais ir netalentingais kvėšomis“.

Juk nenorime, kad jaunos merginos galvotų, jog norint išgarsėti reikia tapti tokia kaip Kardashianų šeimos narės – tai beprotybė. Įrašyk sekso vaizdajuostę, užsidirbk milijardą – kas čia per žinutė?
Piersas Morganas

„Juk nenorime, kad jaunos merginos galvotų, jog norint išgarsėti reikia tapti tokia kaip Kardashianų šeimos narės – tai beprotybė. Įrašyk sekso vaizdajuostę, užsidirbk milijardą – kas čia per žinutė?“, – pridūrė laidos vedėjas.

P. Morganas netgi išvadino šeimos matriarchę Kris Jenner sąvadautoja: „Mieloji Kris, kiekvienas sąvadautojas siekia pinigų. Jei pelnaisi iš savo dukters sekso vaizdajuostės, kas tuomet esi?“.

„Kim įrašė sekso vaizdajuostę, kuri priklauso jai, Kim turėjo joje pasirodyti. Vargšė Kim, turėjo šitiek stengtis dėl tos vaizdajuostės. O kodėl Ray J giminės netapo milijardieriais? Viskas taip neteisinga“, – nesiliovė P. Morganas.

Dėl šios laidos pradžioje nuskambėjusios pompastiškos kalbos „Good Morning Britain“ devyniomis minutėmis neatitiko grafiko, o prodiuseriams vienu metu laidą netgi teko nutraukti.

P. Morganas įsitraukė į barnį su prodiuseriais ir žiūrovams tarė: „Jie klykia man į ausį: „Vėluojame devynias minutes! Vėluojame devynias minutes! Nagi, vėluojame devynias minutes – ką ketini daryti?“.

Laidos vedėjas nusitraukė ausinę ir tęsė: „Štai ką ketinu daryti. Dabar jų negirdžiu, ausyse tylu. Niekas neloja man į ausį dėl to, kad „devynias minutes vėluojame“.

Tuomet laida buvo nutraukta – ekrane pasirodė paveikslėlis, informuojantis apie techninius nesklandumus. S. Reid pajuokavo, kad „Good Morning Britain“ vadovai „atsiėmė savo“.

P. Morganas nepasidavė ir aiškino: „Neįtikėtinai siutina, kad žiūrovai negali girdėti, kaip tie žmonės visą laiką amsi mums į ausį. Tuomet visi imtų nepaprastai žavėtis tuo, ką darome, nepaisydami lojimo ir amsėjimo“.

Tuomet S. Reid pažymėjo: „Norėčiau pabrėžti, jog tiesiog negalėtume to padaryti be visų, kurie čia dirba“.

„Išties aš galėčiau. Tiesiog išeičiau ir dirbčiau kažkur kitur – tiesiogine prasme dirbčiau be jų. Eičiau į BBC ir atgaivinčiau jų migdančią ryto laidą, kurios niekas nebežiūri, ir padaryčiau tą be niekieno pagalbos“, – pareiškė P. Morganas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)