Asmeninėje V. Casselio paskyroje atsirado nuotrauka, kurioje pavaizduotas idiliškas gamtos vaizdas su prierašu "Amazonė gimė" (pranc. „Amazonie est nee“ ). Mažosios mergaitės vardą internautai sieja su Brazilija, kurioje 52 metų aktorius ir jo 22 metų žmona – modelis Tina Kunakey šiuo metu gyvena, rašoma „Garsų pasaulio įrašai“ pranešime spaudai.

T. Kunakey ir filmo „Juodoji gulbė“ žvaigždė V. Casselis apie laukiamą šeimos pagausėjimą pranešė šių metų sausį, praėjus vos keturiems mėnesiams nuo jų romantiškų vestuvių jaukiame Bidarto miestelyje Prancūzijos pietuose.

„Vaikai yra pats nuostabiausias dalykas pasaulyje, kuris tik gali nutikti. Iš jų gali daug ko išmokti“, - prisipažino V. Casselis.

Amazonė yra trečiasis aktoriaus ir pirmasis Prancūzijos modelio T. Kunakey vaikas. Iš pirmosios santuokos su Monica Bellucci V. Casselis turi 2 dukras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)