Sarah Hyland buvo viena iš drąsiausią ansamblį pasirinkusių viešnių. Serialo „Moderni šeima“ aktorė pasirinko blizgų viršų ir perregimą juodą sijoną. Įvaizdį puikiai papildė dūminis akių makiažas ir ryškiai rožinės lūpos.

Julianna Margulies ant raudonojo kilimo pasirodė vilkėdama mėlynos spalvos suknelę. Pasirinko ir vieną itin karštą aksesuarą – atsivedė savo sutuoktinį Keityhą Leiberthalį.

Laverne Cox atrodė įspūdingai su Johannos Johnson kurta suknele, dekoruota blizgiomis detalėmis. Jos kolegė iš „Orange is the New Black“ pasipuošė geltonos spalvos apdaru. „Sostų žaidimo“ žvaigždės Maisie Williams ir Gwendoline Christie taip pat sužibėjo ant raudonojo kilimo.

Julia Louis-Dreyfus atrodė nuostabiai su juoda nėrinių suknele ilgomis rankovėmis, kurią sukūrė Monique Lhullier. Prie suknelės idealiai derėjo banguotų plaukų šukuosena ir neryškus makiažas.

Pirmosios atžalos besilaukianti Keira Knightley vakarui pasirinko violetinę suknelę, prie kurios puikiai tiko ryškiai padažytos akys ir švelniai paryškintos lūpos.

Viena iš ryškiausių raudonojo kilimo žvaigždžių tapo aktorė Julianne Moore, kuri su blizgia žalia suknele atrodė kaip tikra dievė. Šauniai atrodė ir Julia Roberts, pasirinkusi idealiai jai tinkantį juodą kostiumą, Reese Witherspoon, pasipuošusi įspūdinga „Armani“ suknele ir blizgia aukso spalvos suknele vilkėjusi Emmy Rossum.

Emmos Stone stilius sulaukė itin daug dėmesio. Į ceremoniją ji atvyko pasidabinusi „Dior“ megztuku ir ilgu perregimu sijonu. Šukuosena ir makiažas buvo tobuli, bet bendras vaizdas kėlė abejonių.

Jeigu jau prakalbome apie nesėkmes, Rosamund Pike pasirinka suknelė jos tobulą figūrą pavertė niekais, Sophios Bush blizgi suknelė taip pat sukėlė įtarimų, o Emilios Clarke pasirinkta „Donna Karan“ suknelė ją kaip reikiant pasendino.

Ceremonijos viešnių stilius – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją