Panašu, kad rinkdama vardus, šeima tradicijų nelaužo. Pirmi trys jų vaikai gavo išties išskirtinius, neįprastus vardus: North, Saint bei Chicago. Naujagimiui išrinktas taip pat originalus vardas - Psalm Westas. Išvertus žodį "psalm" iš anglų kalbos, jis reiškia psalmę, giesmę.

Vardą realybės šou žvaigždė atskleidė socialiniuose tinkluose penktadienį. Taip pat ji publikavo ir pirmąją sūnaus nuotrauką.


Spėjama, jog žvaigždė paviešino žinutę, kurią su nuotrauka gavo Motinos dienos proga, rašo CNN.

Psalm bus jauniausias šeimoje - jo seseriai North jau 5-eri, broliui Saintui treji, o taip pat surogatinės motinos pagimdytai Chicago - vieneri.

Spėjama, jog Westų jaunėlio Psalm vardą įkvėpė pastaruoju metu K. Westo organizuojamos modernios sekmadienio mišios, į kurias kas savaitę susirenka gausus būrys ryškiausių žvaigždžių - Katy Perry, Orlando Bloomas, Courtney Love, reperis DMX ir kt. Renginio metu dainomis šlovinamas Dievas, o į jį gali patekti visi tikintys ir tie, kurie gauna specialius kvietimus.

Dažnai mišiose dainuoja ir Westų duktė North.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)