38-erių socialinių tinklų ir realybės šou žvaigždė ne tik leidžia mažametei dukrai avėti prabangius „Prada“ batelius su ugnies liepsnų imitacijomis, bet ir dažytis bei vilkėti aptemptus ar net itin figūrą pabrėžiančius drabužius.

Skandalas buvo kilęs ir po to kai North viešumoje pasirodė su korsetu. Tiesa, tuomet K. Kardashian teisinosi, kad tai tik vaikiškas drabužis ir korseto imitacija.

Komentatoriai „Instagram“ socialiniame tinkle Kim kaltina tuo, jog ji naudojasi dukra reklamuodama save ir norėdama patenkinti savo poreikį dėmesiui. Daugeliui atrodo nenormalu, jog maža mergaitė dažosi, avi aukštakulnius ir dėvi patrauklius drabužius.

Ne kartą buvo kalbėta ir apie aikštingą North charakterį, kurį garsi mama skatina ir sako, jog tai yra normalu, ypač kai tėvai yra susiję su viešąja erdve.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)