„Mažoji Chicago“, parašė 37 metų realybės šou žvaigždė po nuotrauka, kurioje glėbyje laiko savo kūdikį.

Baby Chicago

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 26, 2018 at 1:55pm PST

Nors tai yra pirmas kartas, kai „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė socialinėje žiniasklaidoje pasidalijo savo trečio vaiko nuotrauka, Chicago pirmą kartą debiutavo savo tetos Kylie Jenner vaizdo įraše, skirtame kiek anksčiau šį mėnesį pasaulį išvydusios dukters Stormi pasveikinimui.

Beveik pačioje filmuko, pavadinto „Mūsų dukrai“, pabaigoje K. Kardashian West sėdi šalia savo jaunesnės sesers, kuri laiko Chicago.

„Ji atrodo visiškai kitaip, – sušunka K. Jenner. – Ji tokia maža.“

Už kadro girdisi, kaip K. Jenner’s geriausia draugė Jordyn Woods klausia realybės šou žvaigždės, ar ji su vyru jau nusprendė dėl trečiojo vaiko vardo.

„Manau, mes pavadinsime ją Chicago“, – atsako K. Kardashian West.
„Man patinka Chicago“, – pridūrė K. Jenner.

K. Kardashian West ir jos sutuoktinis Kanye Westas dukters Chicago sulaukė sausį. Ją pagimdė pakaitinė motina. Pora jau augino dvejų sūnų Saintą ir ketverių su puse dukrą North.

Šeštadienį, vasario 24 dieną, K. Kardashian West dalyvavo viename renginyje Los Andžele, kuriame ji pasakojo savo geriausiai draugei Allison Statter, kad būdama su vaikais vengia bet kokių dėmesį blaškančių trukdžių.

„Viena iš taisyklių, kurių laikausi būdama su savo vaikais, tai jokio telefono tuo metu. Taigi, kaip pasakos metas vakarais, ruoša rytais, aš tiesiog neturiu savo telefono“, – aiškino K. Kardashian West.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)