Skelbiama, kad K. Kardashian savo pusės metų dukrelę vadina ne Chicago, o Chi.

„Chicago man atrodo per ilgas vardas, jis tiesiog neskamba, todėl mažąją vadinu Chi. Paaugusi pati nuspręs, kaip jai labiau patinka – Chicago ar Chi“, – sako Kim.

„Ji tokia mergaitiška. Kai ją pamačiau, niekaip negalėjau sugalvoti, koks vardas jai tikrų geriausiai? Tai buvo sunkiausias sprendimas, nes niekas nešovė į galvą. Visi kiti vardai jai tiesiog netiko“, – pasakoja garsenybė.

Kai Kanye nusprendė dukrą savo gimtojo miesto garbei pavadinti Chicago, Kim nusprendė, kad dukrai reikia antro vardo.

„Būtinai pridėsiu antrą vardą. Seniau nemaniau, kad du vardai yra gera mintis, tiesiog norėjau trumpo vardo. Vieno skiemens. Noel mano antrasis vardas, nors ir ne vieno skiemens, bet trumpas. Man Noel labai patinka, o Kanye nepatinka. Taigi neoficialiai „Instagram“ parašiau Chi Noel. Noriu, kad jos antras vardas būtų Noel“, – aiškina K. Kardashian.

Nors trečią atžalą Kim ir Kanye pagimdė surogatinė motina, Kim tvirtina, kad su mažyle ją sieja labai stiprus ryšys.

„Ji mano dvynė“, – mirror.co.uk sakė išdidi mama.

„Per daug be reikalo nervinausi, jog surogatinė motinystė iš manęs atims tą ypatingą ryšį. Taip, laimei, nenutiko. Dieve, mūsų ryšys tikrai ypatingas. Neįtikėtina, kaip tokie dalykai veikia. Ji tokia mažutė ir nuostabi“, – kalba K. Kardashian.

K. Kardashian ir K. Westas augina tris vaikus, kurių visų vardai nėra įprasti: North, Saintą ir Chicago.

K. Kardashian motinystė - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)