Taip ir šįkart Kim nusprendė apsivilti permatomą suknelę. 37-erių žvaigždė visiškai nesegėjo liemenėlės, tad gerbėjų fantazijai buvo palikta nedaug erdvės. Ant perregimos blizgios suknelės K. Kardashian vilkėjo paltą. Tokį drabužių derinį vilkinti realybės šou garsenybė buvo pastebėta automobilių aikštelėj.

„Kas čia per nesąmonė?“, – rašė vienas iš komentatorių.

Ir nors nemaža dalis ją palaikė ir rašė, kad ji atrodo labai seksualiai ir karštai, kai kurie priminė jai, jog žvaigždė yra ir trijų vaikų motina bei turėtų surimtėti vardan jų bei liautis publikuoti tokias atviras savo nuotraukas.

Ne paslaptis, jog Kim itin mielai demonstruoja iškilias savo kūno formas ir nevengia latekso ar perregimų drabužių, tačiau vos tik pradėjusi susitikinėti su savo dabartiniu vyru ji turėjo visiškai pakeisti savo stilių. K. Westas pripažino, jog pasiūlęs Kim pradėti santykius išmetė ir daugybę jos drabužių. Garsus reperis laikosi taisyklės, jog reikia dėvėti tik juodos, baltos ir pilkos spalvų drabužius taip išlaikant klasikinį stilių.

Wyoming

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian) 27 Май 2018 в 12:21 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)