Pati Khloe Kardashian net nebando slėpti, jog visomis įmanomomis priemonėmis lepina savo dukrelę True. Šį kartą tai labai papiktino socialinių tinklų bendruomenę – žmonės teigia, kad moteris tuščiai leidžia pinigus.

Kritikos banga 35 metų moterį užklupo, kai šeštadienį socialiniame tinkle „Instagram“ ji paskelbė vaizdo įrašą, kuriame jos dukrelė True įamžinta sėdinti blizgančioje rožinės spalvos žaislinėje mašinoje.

Vaiko dydžio žaislinio SUV vidus išklotas baltu kailiu, jis papuoštas „Bentley“ logotipu.

Panašu, kad pačiai True labai patiko jos rožinis automobilis, ji šypsojosi ir entuziastingai spaudė garsinį signalą. Fone grojo daina „If You‘re Happy and You Know It“.

„Pirmyn“, – savo dukrelę ragino mama. Mergaitė atrodė kiek suglumusi, tačiau neabejotinai labai patenkinta naujuoju žaisliuku.

Prie vaizdo įrašo Kardashian klano atstovė parašė: „Mums kartu labai smagu“.


Gerbėjai pasipiktino

Kai kurie moters gerbėjai nebuvo labai sužavėti tuo, kaip savo dukrelę lepina garsi moteris.

„Tiesiog puiku, dar viena Kardashian sėdi „Bentley“. Jūs neturite žalio supratimo, kaip išoriniam pasauliui atrodo toks jūsų beprasmis išlaidavimas. Man tikrai patinka ši šeima ir jos istorija. Tačiau negaliu žiūrėti į tokias materializmo apraiškas. Labai liūdna“, – teigiama viename „Instagram“ paliktame komentare.

Kh. Kardashian neprarado pusiausvyros, netgi viešai prisipažino lepinanti dukrelę bei atsakė į komentarą.

„Taip, lepinti dukrą – mano sąmoningas pasirinkimas. Noriu ją lepinti tiek meile, tiek materialiais dalykais. Nepaisant to, jai diegiamos reikiamos vertybės, ugdoma atsakomybė, puoselėjama pagarba aplinkiniams, meilė sau... Visi labai stengiamės. Labai sunkiai dirbame, o uždirbtus pinigus galime leisti kaip tik norime. Manau, kad būsiu suprasta teisingai“, – parašė Kh. Kardashian.

Šiuo metu Kh. Kardashian dukrelę augina su savo buvusiuoju Tristanu Thompsonu. Visai neseniai nuskambėjo jo neištikimybės skandalas su Jordyn Woods.

Dukrelės auginimo klausimais Kh. Kardashian pagalbos kreipiasi į savo seserį Kourtney ir jos buvusį Scottą Disicką.

„Tikrai semiuosi daug žinių iš Scotto ir Kourtney. Jie daro labai svarbų nematomą darbą. Labai man padeda“, – „Us Weekly“ sakė K. Kardashian.

Kourtney ir Scottas – tiesiog idealus išsiskyrusių tėvų pavyzdys. Kourtney šiuo metu netgi puikiai sutaria su dabartine buvusio mylimojo mergina modeliu Sofia Richie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)