37 metų realybės šou žvaigždė pirmadienį įkaitino „Twitter“ vartotojus, kai įkėlė naują karštą nuotrauką, kurioje išryškinta jos neįtikėtina figūra, rašo mirror.co.uk.

Vieno vaiko motina, nuolat sulaukianti kaltinimų dėl savo atvaizdų korekcijų kompiuterinėmis programomis, šiam kadrui pozavo su raštuotu, kūną aptempiančiu kombinezonu. Savo šviesius plaukus ji buvo susisukusi į aukštą kuodelį.

Khloe Kardashian

Pasidalydama seksualia nuotrauka, Khloe parašė: „Tiems, kurie abejoja, ar šiandien pasidariau bent vieną nuotrauką“. Šalia ji pridėjo liežuvį iškišusio veiduko simbolį.

Panašu, kad darant naujausią nuotrauką, buvo naudojami specialūs kameros objektyvai, nes jos lieknas liemuo atrodo dar labiau suplonėjęs.

Tačiau jos gerbėjams nepadarė įspūdžio išskirtinis kampas ir jie apkaltino žvaigždę koregavus nuotrauką fotografijų programomis.

Khloe Kardashian

„Čia fotošopas, tiesa? Khloe anksčiau turėjo dailesnį kūną, negu šis“, – komentavo vienas žmogus.

„Negaliu patikėti, kad vis dar leidžiame šiai moteriai sakyti, jog ji nesidarė jokių operacijų“, – pridūrė antrasis.

„Jos rankos paskutinėje nuotraukoje atrodo šiek tiek per ilgos“, – pažymėjo trečias.

Tačiau kiti gėrėjosi puikia Khloe išvaizda, ir vienas gerbėjas puolė ją ginti.

„Tai kameros objektyvas. Kodėl jūs vis dar nesuprantate, kad tai ir neturėjo atrodyti realistiškai“, – aiškino jis.

„O. Dieve, Koko, atrodai taaaip gerai“, – sekė kitas komplimentas.

„Gražiausia moteris pasaulyje“, – parašė dar kažkas.

Kitas gerbėjas pareiškė: „Khloe, trūksta žodžių!! Atrodai pribloškiančiai“.

Daug abejonių sukėlusi nuotrauka pasirodė po to, kai Khloe gerbėjai paragino ją nebijoti demonstruoti savo natūralios išvaizdos.

Vienoje nuotraukoje, kuri praėjusį mėnesį pasirodė jos „Instagram“ paskyroje, šviesiaplaukė Khloe atrodė kaip niekad liekna. Ji vilkėjo kūną aptempiančiu smėlinės spalvos korsetu ir mūvėjo laisvo modelio melsvais džinsais, kurie dar labiau vizualiai susiaurino ir taip liekną jos juosmenį.

Khloe Kardashian

„Prašau, būk savimi, – po fotografija parašė vienas gerbėjas. – Baik visas šias nesąmones. Tu ir tavo seserys sukūrėte nerealistiškus grožio standartus, kurių dabar net pačios nebesugebate atitikti. Tiesiog liaukitės“.

„Kiekvienas jūsų kadras yra stipriai koreguotas. Kai nusifotografuojate, tampa skausmingai akivaizdu, jog esate prisileidusi pernelyg daug užpildų. Jums nereikia užpildų. Jums nereikia nuotraukų redagavimo kompiuteriu. Be šito atrodote kur kas geriau. Išmokite mylėti save, Khloe“, – ragino kitas asmuo.

Panašiai kalbėjo ir dar vienas komentuotojas: „Smarkiai filtruotos nuotraukos, atleiskite, bet man nepatinka. Manau, kad jos skirtos pasismaginti. Paskelbkite nuotraukų su natūraliu grožiu, o ne darykite iš savęs robotą. Daugelis mūsų tai įvertintų kur kas labiau“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)