52-ejų metų amžiaus superžvaigždė prisiminė, kad „jautėsi fiziškai suparalyžiuota“, kai beveik įkopus į ketvirtąją dešimtį ją ištiko smarkūs panikos priepuoliai, kuriuos sukėlė išsekimas. Savo naujausiame naujienlaiškyje „On the JLo“ ji pabrėžė miego svarbą, skelbia people.com.

„Mano gyvenime buvo etapas, kai miegodavau po 3–5 valandas. Visą dieną praleisdavau filmavimosi aikštelėje, o naktį – įrašų studijoje, dirbau ir savaitgaliais, – rašė ji. – Buvau bebaigianti trečiąją dešimtį ir galvojau, kad esu nepažeidžiama.“

„Bet vieną eilinę dieną sėdėjau priekabiniame namelyje, ir visas patirtas stresas bei miego trūkumas galiausiai nusprendė apie save priminti, – tęsė garsenybė. – Vieną akimirką jaučiausi puikiai ir galvojau apie tos dienos darbus, o kitą – nebegalėjau pajudėti. Visiškai sustingau.“


Moteris teigė, kad „vaizdas pasidarė miglotas“, o fiziniai simptomai „stipriai išgąsdino, baimė tik stiprėjo“.

„Dabar žinau, kad tai buvo klasikinis panikos priepuolis, sukeltas išsekimo, bet tada net nebuvau girdėjusi tokio negalavimo apibrėžties“, – paaiškino J. Lopez.

Naujienlaiškį užsiprenumeravusiems gerbėjams ji prisipažino, kad netgi buvo pradėjusi abejoti savo psichikos sveikata. Laimei, sveikatos priežiūros specialistas patarė įdėmiau paanalizuoti savo gyvenimo būdą, todėl atlikėjai ir šokėjai teko iš naujo pažvelgti į savo sveikatą.

„Mano asmens sargybinis nuvežė mane pas gydytoją tiesiai iš filmavimo aikštelės. Kai atvykome, jau vėl galėjau kalbėti, bet buvau persigandusi, maniau, kad kraustausi iš proto. Gydytojas nuramino: „Jūs neišprotėjote, tiesiog pervargote. Miegokite bent po 7–9 val. per parą, negerkite kofeino turinčių gėrimų ir nepamiškite sporto, jeigu planuojate ir toliau tiek daug dirbti.“

J. Lopez pareiškė, kad kurį laiką „visiškai nebesirūpino savimi“, nes visas dėmesys buvo skirtas darbui: tuo metu ji sukūrė savo drabužių liniją, išleido debiutinį albumą „On the 6“, nusprendė paragauti aktorės duonos (už vaidmenį filme „Selena“ buvo nominuota „Auksiniam gaubliui“) bei pirmą kartą ištekėjo.

„Supratau, kokie rimti gali būti padariniai, jeigu toliau ignoruosiu savo kūno ir proto poreikius. Tada ir prasidėjo mano sveikatingumo kelionė“, – nurodė ji.

Anot garsenybės, „dabar ji stengiasi gyventi labai sveikai ir subalansuotai maitintis“, o jos sveikatingumo filosofija yra paremta „gyvenimo džiaugsmu, o ne bandymais atitolinti senatvę“.

Kalbėdama apie savo nepriekaištingą išvaizdą, J. Lopez akcentavo „kumuliacinį gero miego“ poveikį: „Kartais atsibundu ir nustembu, nes atrodo, kad veidas atjaunėjo 10 metų!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją