„Prisimenu, kaip mąstydavau: nenoriu būti graži. Nevadinkite manęs gražia“, - apie save pasakojo Kesha. „Jeigu kas nors mane taip pavadindavo, tai būdavo beveik įžeidimas – tuomet dar ryškiau dažydavau akis ir išsipaišydavau veidą. Tačiau maždaug prieš šešis mėnesius atėjo lemtingas momentas. Manau, kad tai buvo persilaužimas – kai aš nusprendžiau, jog galbūt noriu pamėginti būti graži. Noriu tiesiog pamėginti“, - sakė ji.

Tai reiškė, kad reikia atnaujinti savo įvaizdį, kai jis išslydo iš kontrolės. „Mano žinia yra mylėti, kad ir kas bebūtumėt, ir priimti visus gražius jūsų netobulumus. Kai pajutau, kad slystu į savęs nemylėjimo teritoriją, žinojau, kad turiu įsiklausyti į savo pačios patarimus ir tai koreguoti, - sakė Kesha. – Mano persona yra vieša, todėl visuomet turiu būti linksma, bet aš atsisakau veidmainiauti. Pajutau, kad man reikia pagalbos - ne tik dėl savęs, bet ir dėl mano gerbėjų. Savo gyvenime labiausiai bijau apsimetinėti“.

Sausio mėnesį ji pradėjo gydytis reabilitacijos klinikoje, tačiau pabrėžia, kad gydėsi tik dėl valgymo sutrikimo. „Kurį laiką kovojau su valgymo sutrikimu. Žmonės prisigalvos istorijų, bet į reabilitacijos kliniką atsiguliau tik dėl valgymo sutrikimo – nei daugiau, nei mažiau, - teigė ji. – Kovojau kaip pragaras, kad išsaugočiau savo nepagarbią esybę ir viską, kas buvo nepagražinta bei instinktyvu ir ką gyniau savo paskutiniame albume, bet galiausiai pradėjau propaguoti kažką, kas nebuvo gyvuliška. Nusprendžiau kaktomuša pažvelgti į savo problemą“.

Galiausiai, jos teigimu, pats geriausias – ir baisiausias – sprendimas jos gyvenime buvo paprašyti pagalbos. „Kad persilaužtum, turi palūžti, ir aš tikrai išgyvenau abu šiuos momentus. Praėjus kuriam laikui galiu pasakyti, kad tai išgelbėjo mano gyvenimą“, - pripažįsta ji. – Sprendimas imtis spręsti savo problemas buvo baisiausias dalykas, kurį man teko atlikti, ir taip sako žmogus, kuris nardo su rykliais ir dėl pramogos šokinėja iš lėktuvų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)